Észrevehető egy pasin az ha még szűz?
Figyelt kérdés
pl akinek még sose volt barátnője, azon ez meg is látszik? mármint a viselkedésén, ahogy a csajokkal beszél meg ilyesmi ezt a csajok észreveszik?2013. okt. 18. 19:25
3/9 anonim válasza:
Az ágyban már mindenképp.
ha soha nem volt még barátnője az előbb is, de a szüzesség nem ezt jelenti
4/9 anonim válasza:
Igen...
Rá van írva a homlokára ez:
"Kérlek vigyázz rám! Még szűz vagyok..."
5/9 anonim válasza:
Szerintem észrevehető.. én legalább is észre vettem mennyit változott a lányokkal való viszonyom, mióta komoly barátnőm van.
6/9 anonim válasza:
Olyannal találkoztam akin addig nem látszott, amíg be nem vallotta, utána meg áhh.... azt várta volna, hogy na majd akkor mindent én irányítok. Ne tegyétek ezt szűz srácok és akkor nem lesz semmi baj!
7/9 anonim válasza:
Annyira vehető észre,mint egy csajon.
Ha ültök 2méterre egymástól a vonaton, akkor fogalmad sem lesz.
8/9 anonim válasza:
Nem minden esetben. Az alap személyiségtől is függ, viszont egy idő után ki fog derülni, már csak a tapasztalat hiánya miatt is.
9/9 anonim válasza:
A férjem velem vesztette el a szüzességét. A viselkedésén csak akkor volt észrevehető, amikor már ott volt a levegőben, hogy szex lesz. Az idegességét nem tudta leplezni. Egyébként, ha ezt nem számítom, nem tűnt volna fel, hogy még nem csinálta:)
Más kérdés hogy az első perctől tudtam, mert elmondta hogy még az:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!