Tényleg látszik, hogy valaki szűz -e vagy sem? És tényleg észrevehető ha egy lány elveszti a szüzességét? Miből lehet észrevenni?
Nem látszik, nem észrevehető.
Ezt anno az idősebbek találták ki, hogy a fiatalok ne merjenek szexelni és terjed ez a butaság azóta is.
40-50 éve nagynénémnek még azt is mondták, hogy a templomban leesik a koszorú a fejéről, ha nem szűzen áll az oltár elé, szegény mesélte, hogy úgy rettegett meg se merte mozdítani a fejét.
Ez mind csak arra volt jó, hogy eltántorítsák a fiatalokat a szextől, úgy is meg tudjuk, mindenki tudni fogja fenyegetőzéssel.
Miért nincs szűzhártyája a legtöbb lánynak mire a szexig jut? Ezt hogy érted? Komolyan érdeke.
Ha a tamponra gondolsz akkor tévedsz, mert tudtommal a tampon nem szakítja át a szűzhártyát.
Ez a baj:
Sok fiatal túl korán érik, hamar kezdik a szexuális életét, mégis zűrzavar van a fejükben, sok mindet nem tudnak, de csinálnak.
A szűzhártya átszakadhat a folyamat során(ujjazás)?
Lehetséges, de nem minden esetben. A szűzhártya egy rugalmas hártya, sokszor 2-3 ujjat is elbír, viszont vannak olyan lányok, akiknek nagyon vékony hártyájuk van, így akkor 1 ujj is átszakíthatja. Ilyen esetben csak testileg veszíti el a szüzességét a lány, igazából akkor beszélünk szüzesség elvesztéséről ha már közösült.
Bizonyos sportoktól is átszakadhat, én úgy tudom, főleg, ha mondjuk vékonyabb! Mert a szűzhártya vastagsága is egyénenként eltérő!!
Különböző sportok, mint pl a lovaglás, a spárga stb..
Szal nem látszik senkin, h szűz-e vagy sem!
Az az első alkalommal v. előtt derülki.
Én úgy vettem észre ,hogy a szűz lányok mások mint a nem szüzek. Egy beavatott lazán átkarol, közelebb enged,de egy szűz megtart bizonyos távolságot. Talán a beavatottak máshogy értékelik a szexuális tartalmú kommunikációt.
Ismeretlen emberen külsőre semmi nem látszik!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!