Hány ujjal menjek bele a csajba hogy aztán tutira bemenjen?
3 elég? vagy adjam neki jobban vagy most tök tehetetlen vagyok szűz csajom van nagyon nagy dobra veri az egészet, próbálkoztunk 1x de nem jött össze mondtam neki a petting néha jobb is mint ez az egész tök szarul érezte magát láttam rajta.. mitévő legyek? vagy hogyan kéne megoldanom?
18/F
nemet kort is írjatok legyetek szivesek
Szerintem nem kellene azzal megbántani, hogy kategorikusan kijelented neki, hogy a petting jobb...egy ilyen után nem csodálkoznék, ha elhajtana a p.csába...Lehet fura, de neki is van lelke, és vannak érzései...Érdemesebb lenne érzékien közelíteni, teljes odaadással lenni iránta és akkor ő is jobban ellazul! Tedd az elsőt felejthetetlenné neki! Na de ne azért legyen emlékezetes, mert erőszakos és durva voltál vele! Simogatás, puszik, csókok, masszírozás, kellemes zene...
És, hogy hány ujj kell??? Nem kell felvonultatni benne a kínai néphadsereget...a gátlásait kell feloldanod és nem a puncit tágítani a végtelenségig!
jvan köszi csak hát eddig nem voltam szűz csajjal és a többi első alkalomkor a pettingnél már ennyit betettem nekik..
nem vagyok a lágy tipus
Szia én csaj vagyok ha a lány még szűz akkor légy vele nagyon óvatos mert ha rögtön elkezded döngölni akkor megsérül a küveje és elkezd vérezni és az nagyon fáj.
meg ha a lányt ujjazod akkor nem biztos hogy elélvez ha azt akarod hogy orgazmusa legyen akkor inkább a csiklót izgasd
és csak utána hatolj be lassan és óvatosan és szerintem egyenlőre a popsiába ne ragd be. Lényeg:az első legyen klassz neki ha neked nem is mert ha neki az első jó lessz akkor veled is fog foglalkozni és neked is garantálom jó lessz
dóra,20
eggyenlőre 1 újjal kezd még az is nehéz lesz!!!még a kettő!!:/ de hogy hármat akarsz!!!
15/F
hm köszi a válaszokat akik meg baromkodnak nem tudok mit mondani 11 éves agyi szinten vagytok
az utolsó hozzászólónak köszönöm de azért fura h 15 évesen ennyire góré vagy hát jó neked látom otthon vagy a szüzeknél
a többieknek köszi
hja és am múltkor simán bement neki 1..Oo és próbáltam volna a 2-t azt megkezdődött a műsora és kamu dumával beadta h azt kell néznie :S
mi a f@szomat érdekel t téged a kor ezek szerint ő 15 évesen többet tud mint te lehet hogy még nem volt szűz csajjal de
igaza van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!