Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány ujjal menjek bele a...

Hány ujjal menjek bele a csajba hogy aztán tutira bemenjen?

Figyelt kérdés

3 elég? vagy adjam neki jobban vagy most tök tehetetlen vagyok szűz csajom van nagyon nagy dobra veri az egészet, próbálkoztunk 1x de nem jött össze mondtam neki a petting néha jobb is mint ez az egész tök szarul érezte magát láttam rajta.. mitévő legyek? vagy hogyan kéne megoldanom?

18/F

nemet kort is írjatok legyetek szivesek

2009. nov. 8. 22:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
80%

ha három bemegy akkor művész vagy

lehet 10edjére fog sikerülni. próbálkozni kell. nem olyan egyszerű ez.

2009. nov. 8. 22:48
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Egy segítségkéréshez mi a jó büdös francnak kell nem és kor?Ha oda is irja valaki,azt ir amit akar.
2009. nov. 8. 22:49
 3/17 A kérdező kommentje:
igaz h nem számít a kor de nem 14 évesek tanácsát várom.. miért lenne művészi -.-
2009. nov. 8. 22:50
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Írásjelekról hallottál már? És arról, hogy a mondatokat nagy betűvel kezdjük?

Háromnál többet akarsz adni neki? Én rendszeres szexuális életet élek, de bőven elég a három ujj. Mi az, hogy nagy dobra veri, hogy szűz? Hát már az is baj, ha úgy szeretné elveszíteni, hogy ne csak egy dugás legyen? Úgy kellene megoldanod ezt az egészet, hogy szépen pettingeltek, és nem erőlteted a szexet, mert tuti, hogy erőlteted, és azért érezte magát rosszul, mert attól fél, hogy nem tudott eleget tenni az elvárásaidnak. Biztosítsd róla, hogy te tényleg szereted. Egyébként szereted?

Jah és 134 éves vagyok, és még nem tudtam eldönteni ez alatt a rövid életem alatt, hogy fiú-e vagy lány.

2009. nov. 8. 22:54
 5/17 anonim válasza:
87%
egy 40 éves kiélt nőbe se feltétlenül meg bele 3 ujjad nemhogy egy szűzányba. nem művészi, hanem művészet a három ujjad belevarázsolni.
2009. nov. 8. 22:54
 6/17 anonim válasza:
fokozatosan kellene csinálnod nem rögtön bele a lecsóbaa.. először 1 ujj aztán maximum 2 és utánna jöhet a dákó.
2009. nov. 9. 02:12
 7/17 anonim válasza:

Hello

Ne a Szexfilmekből vedd a példát, hogy 3 vagy több újjal a nőbe.

Azért müvészet, mert ha a nőnek elég erős a gázizmai akkor lehet, hogy még a 2újj is nehezen megy be, ha nincs kellöképpen ellazítva. Az elöttem szólókéhoz nem tudok többet hozzászólni, csak azt, hogy figyelj oda, amikor izgatod, és majd érezni és látni fogod, hogy mehet-e több újj vagy csak annyi amennyi most van benne.

Jó kisérletezgetést

Krisz/26/

2009. nov. 9. 02:57
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
hello!idő kell mindenhez főleg írod hogy nem is igen tetszett neki ez azért lehet mert fájatot neki vagy pedig nem igazán azt tetted neki amire ő számítot. komunikáljatok és a 3 ujjat felejsd el. az nem nyerő és nagyon durva .elöb izgasd fel rendesen finom érintésekkel apró csókokkal, mindig győzödj meg róla hogy élvezi amit csinálsz ,utána lehet kézzel finom ujjakkal simogatni megnézni nedvesedik e ha igen mehetsz és használhatod a nyelved mikor ott már elég jól elmerűltél told be lassan 1 ujjadat kérdezd meg tőle jó e neki fáj e ha fáj állj le de ne húzd ki és így tovább. több alkalom ilyenekkkel és jöhet 2 ujj ez csak tőle függ mikor megy a be neki kettő ha jól tágul akkor akár az elsőnél is. mikor már ez töbször megtörtént lehet a farkincával próbálkopzni
2009. nov. 9. 09:27
 9/17 anonim ***** válasza:
30%
ha tudsz benne tapsolni akkor már jó...:D
2009. nov. 9. 09:30
 10/17 anonim ***** válasza:
7%
21 ujj a minimum.
2009. nov. 9. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!