Most menjek vagy ne menjek? Már annyi kérdést olvastam, hogy magam sem tudom!
Elég valószínű, hogy hormonzavar áll a háttérben.
Rendszertelen vérzés, nem nedvesedsz, és van súlyfelesleged. Ezek erre utalnak.
A nőgyógyászon kívül a háziorvos felkeresése sem rossz ötlet, és ő elküld egy endokrinológiai vizsgálatra. Kiderül, mi borult fel, rendbe teszik, és a gondjaid szép lassan megoldódnak.
A hormonzavar nem múlik el nyomtalanul, nem lehet házi módszerekkel kezelni, és idővel csak még több gondot okoz!!!
A nőgyógyásznál meg simán közlöd, hogy még szűz vagy, és úgy fog megvizsgálni.
Addig a síkosító a pillanatnyi problémákon tényleg segíthet, ha amúgy fel tudsz izgulni, akkor már könnyebben fog menni a dolog.
szerintem menj el! egyik barátnőmnek sincs már menszesze 7 hónapja. viszont ő csak most ment el, és kiderült hogy petefészek gyulladása volt, vagy mi... :P
úgyhogy mnej el szerintem!
Köszönöm szépen,tényleg félek, de nem érdekel már a vizsgálat sem csak legyek túl rajta,és nyugodjak meg...ha nincs baj, bár ki tudja.
Ha nem lenne a barátom,talán most sem mennék orvoshoz.
a vizsgálattól nem kell félni, nem harap a doktor sem... ez egy teljesen természetes dolog, hogy egy nő olykor elmegy vizsgálatra. az viszont, hogy 4 hónapja nincs mezeszed egy olyan komoly gond, ami kezelést igényel.
foggátlóval meg lehet ésszel bánni, pl ha éhes vagy is, szem előtt tartod, hogy nem eszel annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!