Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most menjek vagy ne menjek?...

Most menjek vagy ne menjek? Már annyi kérdést olvastam, hogy magam sem tudom!

Figyelt kérdés
4 hónapja nincs menszeszem, sosem volt rendszeres...Most lett egy barátom,akivel kezd komolyra fordulni a kapcsolatunk.A másik problémám hogy bármennyi az előjáték nedvesedni nem nedvesedek,próbáltunk együtt lenni ennek ellenére de nagyon fájt. "Szűzen" menjek -e nőgyógyászhoz?Mit fog tenni?Volt már valaki így? És esetleg ha felírna hormon tablettát én azt nem szeretném, így is van súlyproblémám, nem akarok még többet hízni...22L
2011. ápr. 28. 09:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Minek mennél nőgyógyászhoz ezért? Használjatok síkosítót!
2011. ápr. 28. 09:06
 2/14 A kérdező kommentje:
4 hónapja nincs menszeszem...ezt a részt kihagytad!Mielőtt leszólsz nem árt elolvasnod, nem csak a szex részét.
2011. ápr. 28. 09:08
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Elég valószínű, hogy hormonzavar áll a háttérben.

Rendszertelen vérzés, nem nedvesedsz, és van súlyfelesleged. Ezek erre utalnak.

A nőgyógyászon kívül a háziorvos felkeresése sem rossz ötlet, és ő elküld egy endokrinológiai vizsgálatra. Kiderül, mi borult fel, rendbe teszik, és a gondjaid szép lassan megoldódnak.

A hormonzavar nem múlik el nyomtalanul, nem lehet házi módszerekkel kezelni, és idővel csak még több gondot okoz!!!

A nőgyógyásznál meg simán közlöd, hogy még szűz vagy, és úgy fog megvizsgálni.

Addig a síkosító a pillanatnyi problémákon tényleg segíthet, ha amúgy fel tudsz izgulni, akkor már könnyebben fog menni a dolog.

2011. ápr. 28. 09:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt még hozzátenném, hogy nem minden hormontabletta okoz hízást, neked pl. sokat segítene a könnyebb fogyásban is, ha rájönnek, mi a baj, és kezelik.
2011. ápr. 28. 09:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem menj el! egyik barátnőmnek sincs már menszesze 7 hónapja. viszont ő csak most ment el, és kiderült hogy petefészek gyulladása volt, vagy mi... :P

úgyhogy mnej el szerintem!

2011. ápr. 28. 09:13
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, félek hogy velem is hasonló van(vagy hormon felborulás vagy petefészek) most szedtem antibiotikumot felfázásra,mert 2 hét alatt 2x sikerült...Csak őszintén tényleg félek hogy hízni fogok...nem mindenki hízik, lehet fogyni is?
2011. ápr. 28. 09:16
 7/14 anonim ***** válasza:
hát... általában hízni lehet, mert a hormonháztrtás felborul, a melled is nő, és (legalábbis én) kizabálod a hűtőt... mondjuk nekem szerencsém van, nem vagyok hízásra hajlamos
2011. ápr. 28. 09:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Első körben az a fontos, hogy kivizsgálják, mi a gond, a hízás a kisebbik fele. Gyulladásokon kívül komolyabb gondok is lehetnek, ne játssz ezzel, a vizsgálat mindenképp kell! Utána, hogy milyen hormont hogyan szedsz vagy nem, az más kérdés, de tudni kell, mi a baj! Tudom, hogy félsz, de ha jó dokihoz mész, nem lesz olyan ijesztő az egész!
2011. ápr. 28. 09:39
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,tényleg félek, de nem érdekel már a vizsgálat sem csak legyek túl rajta,és nyugodjak meg...ha nincs baj, bár ki tudja.

Ha nem lenne a barátom,talán most sem mennék orvoshoz.

2011. ápr. 28. 09:55
 10/14 anonim ***** válasza:

a vizsgálattól nem kell félni, nem harap a doktor sem... ez egy teljesen természetes dolog, hogy egy nő olykor elmegy vizsgálatra. az viszont, hogy 4 hónapja nincs mezeszed egy olyan komoly gond, ami kezelést igényel.

foggátlóval meg lehet ésszel bánni, pl ha éhes vagy is, szem előtt tartod, hogy nem eszel annyit.

2011. ápr. 28. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!