Van egy helyes srác az osztályban, és megbeszéltük hogy járunk, de az volt a feltétele hogy lefekszem vele, max.1 hónap alatt, nála ez a bizalom jele. Csak a szex miatt jött össze velem?
Figyelt kérdés
Fáj ha elveszítem a szüzességem?2013. szept. 28. 15:22
11/26 anonim válasza:
Normális fiú szexelni akar.
Fuk logic.
12/26 anonim válasza:
#11 A normális emberek akarnak szexelni, igen. De normális fiú akinek nem CSAK szex miatt kell egy lány nem úgy kezdi a dolgot, hogy "Csak akkor járok veled ha szexelünk egy hónapon belül." Ez így elég gyanús.
13/26 anonim válasza:
Ha ennyire sürgős neki a szex, akkor nem szeret, csak azt akarja! Ha szeretne, akkor akár éveket is várna.
14/26 anonim válasza:
Na most nekem kifejthetnétek hogy miért nem normális,sunyi az a fiú aki korrektül megmondja hogy erre van szüksége.
16/26 anonim válasza:
Kedves 15:58-as! Azért nem normális a fiú, mert csak szexuális segédeszköznek kellene neki a lány. Akkor keressen olyan lányt, aki csak szexkapcsolatra vágyik!
17/26 anonim válasza:
#14 Az a nem korrekt és sunyiság, hogy ezt járásnak nevezné és kamuzik, hogy ez a "bizalom jele". Mindezt teszi egy szűz lánnyal.
18/26 anonim válasza:
Ha feltételeket szab, ráadásul ilyeneket, akkor felejstd őt el nagyon gyorsan!
19/26 anonim válasza:
Elmondom a saját példámat. 15 éves voltam amikor nagyon szerelmes voltam egy srácba, össze is jöttünk rá két hétre az egyik haverjánál kettesben maradtunk rám nézett megfogta gyengéden a kezem és azt mondta szeretkezzünk, én elmondtam neki, hogy korainak tartom, szerintem előbb ismerjük meg egymást, erre ő azt mondta, ha nem fekszem le vele szakít velem. Én kapásból azt feleltem akkor vége. Sírva hazaszaladtam, és úgy éreztem megbántam, mert nagyon szeretem és így elvesztettem, de a büszkeségem nem engedte, hogy keressem. Egy évvel később megismertem egy fiút akivel fokozatosan ismertük meg egymást, soha nem erőltetett semmit, kialakult közöttünk a bizalom, tisztelet, stb. És csak ez után feküdtem le vele. Gyönyörű volt de picit fájt és erősen véreztem is, de ő végig gyengéd, figyelmes, és megértő volt. Ma 22 vagyok és azóta is együtt vagyunk, szeretem, ő is engem és boldogok vagyunk együtt. Annak a srácnak azóta sem volt komoly kapcsolata, össze-vissza kavar lányokkal, persze aki buta és bedől neki, utána siránkoznak, hogy átverte meg elhitette vele hogy szereti. Nos neked nem kell utána siránkoznod, van lehetőséged alaposan átgondolni.
20/26 anonim válasza:
100%, hogy csak a szex kell neki! Ez zsarolás! Tedd meg, mert akkor bízik benned... Ez nagy kamu szöveg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!