Hogyan tudnám kideríteni, hogy helyes pasi vagyok-e?
Képet nem akarok küldeni, mert egyrészt mindenkiről készültek már jó képek, nem jelentenek semmit - ezeket meg tudom ítélni, hogy jól nézek-e ki rajtuk vagy sem, másrészt nem akarok ismerősökbe belefutni.
A szembe jövő lányok nem mondanám, hogy végignéznének - egyáltalán jelent ez valamit?
Persze, elég lenne, ha jól érzem magam a bőrömben, jó a kisugárzásom, akkor tökmindegy, hogy nézek ki.
Most sem azért írtam ki ezt a kérdést, mert különösebben érdekelne mások véleménye, de azért jó lenne tudni, hogy milyen lányokhoz "kalibrálhatom" be magam.
Az a kevés lány, akivel bizalmasabb viszonyba kerültem mind azt mondta, hogy nagyon helyes pasi vagyok - de ez semmit sem jelent, a szembe jövő csajok nem néznek mélyen a szemembe, nem is fordulnak utánam, szóval nem tudom, kinek higgyek... :)
Hogy lehet ezt kideríteni?
Nekem küldhetsz képet, kritikus vagyok nagyon, ha én azt mondom, hogy jól nézel ki, akkor az úgy is van. Budapest 4.kerületben lakom, te hol?
21L
Ezt kikérem magamnak, én normális csak vagyok, de ha nagyon tetszene a pasi akkor naná, hogy megadnám neki a számom! Most mi van ebben ? Máskülönben hogyan tudnám megismerni ?Most azért ne adjam meg, mert full idegen?? Nem értem a logikádat.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!