Egy jó pasinak mi oka van arra, hogy azt mondja h szűz?
naon jól néz ki, 26éves, de azt mondja h szűz! ÉN nem hiszem el.
Igazság szerint pont ezért nem engedem közel magamhoz, mert félek h csak azt akarja. H tudom legegyszerűbben kideríteni hogy az-e?
Talán mert igaz. Azzal miért tud előbb lefektetni, ha azt mondja szűz?
Megmondod, hogy nem szeretnél szűz fiúval együttlenni.
De az, hogy melyik az igaz, nem tudom, hogy lehet kitalálni. Ha tetszik, meg kell bíznod benne.
Lehet, hogy tehetségtelen, ügyetlen az ágyban, és ezt a ál kifogást találta ki. Az is lehet, hogy azt hiszi, hogy igy vonzóbb számodra. Lehet,hogy simán hazudik, de lehet, hogy mégis szűz.
Amitől pedig félsz, az jogos, hiszen minden férfi azt akarja, de van aki "csak" nélkül, és van aki nem.
Nemhogy örülnél neki.
Talán ki kéne ismerni és kellő bizalmat kiépíteni mielőtt lefekszel vele ...
Nem hazudik szerintem! Mivel tapasztaltam én is jó pár alkalommal, mikor elárultam egy lánynak anno, hogy 28 évesen is szűz vagyok, valamiért mindenki menekülőre fogta. Szóval az h.lyeség, hogy ezzel akar hamarabb ágyba vinni! Pont az ellenkezőjét fogja elérni mindenkinél, de mivel szűz és tapasztalatlan, így ezt még nem tudja.
29 éves már szerencsére nem szűz F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!