Hogyan tudnám kideríteni, hogy helyes pasi vagyok-e?
Képet nem akarok küldeni, mert egyrészt mindenkiről készültek már jó képek, nem jelentenek semmit - ezeket meg tudom ítélni, hogy jól nézek-e ki rajtuk vagy sem, másrészt nem akarok ismerősökbe belefutni.
A szembe jövő lányok nem mondanám, hogy végignéznének - egyáltalán jelent ez valamit?
Persze, elég lenne, ha jól érzem magam a bőrömben, jó a kisugárzásom, akkor tökmindegy, hogy nézek ki.
Most sem azért írtam ki ezt a kérdést, mert különösebben érdekelne mások véleménye, de azért jó lenne tudni, hogy milyen lányokhoz "kalibrálhatom" be magam.
Az a kevés lány, akivel bizalmasabb viszonyba kerültem mind azt mondta, hogy nagyon helyes pasi vagyok - de ez semmit sem jelent, a szembe jövő csajok nem néznek mélyen a szemembe, nem is fordulnak utánam, szóval nem tudom, kinek higgyek... :)
Hogy lehet ezt kideríteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!