Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem lenne helyes ha 14 évesen...

Nem lenne helyes ha 14 évesen veszteném el a szüzességemet, igaz?

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint 1 éve együtt vagyunk. Mindketten szeretnénk. A sima pettinget azért nem akarom, mert ahogy ismerem magamat ,tuti nem állnék meg ennyinél. Végig gondoltam higy mi lenne ha ,de mindenképpen védekeznénk, ha meg véletlenül szülnöm kêne képes lennék felnevelni ,tisztàban vagyok a következményeivel ,és tudom hogy a barátom velem maradna. Nagyon szeretjük egymást, de mindketten szüzek vagyunk ,és félek hogy vfájn. nektek az elsö milyen volt? Mennyi idösek voltatok? Hol történt? Megbantatok? Volt orgazmusotok? Nemet is irjatok! Köszönöm. (Normális vàlaszokat vàrok...lehetöleg)
2013. jún. 24. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy kell rendesen védekezni akkor csináljátok! :) manapság ilyen a világ .
2013. jún. 24. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem így hogy szerelmesek vagytok és műár egy éve együtt vagytok nem gáz ha akarjátok. csak figyeljetek oda mert bár írtad h fel tudnád nevelni ha baba lenne és ő sem hagyna el attól még fihyeljetek oda h azért az ne legyen még ráértek :)
2013. jún. 24. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Ezt neked kell érezned, hogy készen állsz e rá. Én 15 évesen vesztettem el, szóval...
2013. jún. 24. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Ha szülnél? Önfenntartó vagy vagy 14 évesen?

ILYEN mentalitással korai lenne, persze. Minden sorodból látszik, hogy teljes mértékben gyerek vagy. Amíg attól félsz, hogy fájni fog, el se kezd..... Na meg a többi buta kérdésed miatt sem... Miért jó neked az, ha tudod, hogy mi hol csináltuk? Ha érettek lennétek, nem problémáznátok butaságokon. Ne tedd!

Mondd már meg nekem, miért nem lehet még várni? A tini-társadalmi nyomás?

2013. jún. 24. 16:37
 5/11 anonim válasza:

Nem is tudom,szerintem nagyon fiatal vagy még,és ráérsz! Az persze jó dolog,hogy védekeznétek tehát ésszel csinálnátok,de én akkor is korainak gondolom,simán beleférne még ,hogy egy pár évig várjatok vele! Persze ez a Te döntésed,csak Te tudod,hogy valóban készen állsz-e testileg,lelkileg!

Nekem az első picit fájt csak,nem volt vészes,19 éves voltam akkor,és nem bántam meg,de én pont azért vártam eddig,hogy ne kelljen megbánnom!

2013. jún. 24. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem lenne helyes, mert 14 évesen még gyereknek számítasz. Nem tudom, mennyire érdekel érdemben vadidegenek véleménye a netről, de jó lenne még várnod. Ami a szülést illeti. Ezt is végiggondoltad? Tényleg? Hogy terhesen, nagy pocakkal jársz iskolába, miközben összesúgnak mögötted vagy nyíltan leszólnak? Már ha engedi az iskolád, hogy terhesen tanulj. Ha nem tanulsz tovább, akkor hogyan akarsz biztosítani megfelelő körülményeket? Mi lenne a szüleid véleménye? Tudod, hogy ha egy gyereket fel akarsz nevelni rendesen, akkor onnantól kezdve a te életed és kívánságaid másodlagosak? Nincs lógás a barátokkal, bármikori találka a barátoddal, mert a babának ez kell, meg az kell (enni, ápolni, orvoshoz vinni stb. nem szólva, hogy ez mennyibe kerül). Biztos vagy benne, hogy a barátod is kész feláldozni az ő életét a babáért?

Nem bántani akarlak, de ilyen idős korban még sokan azt gondolják, hogy biztosan tudnak dolgokat, és nem gondolnak bele, hogy tévedhetnek is.

A védekezés alatt mire gondolsz? Mivel ilyen fiatal vagy, fogamzásgátló tabletta nerm jöhet szóba, vagyis marad a gumi óvszer. Biztos, hogy a barátod tisztában van annak a helyes használatával? Ha nem gyakorolta be, abból bizony származhatnak "balesetek".

Nekem is fájt az első. Már az első ujjazás is fájt, de a barátom alkalomról alkalomra, fokozatosan tágított. Felnőtt voltam már, mikor megtörtént, a barátom otthonában. Nem bántam meg, bár konkrétan nagyon rossz időzítéssel történt meg. Nekem nem volt orgazmusom még cirka három hónapig. N

2013. jún. 24. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Felesleges és korai még. Pettingeljetek, hidd el, az is fontos fázis.

Egy babát meg nem tudnál felnevelni (a szüleid nevelnék fel, nyilván), azt meg nem tudhatod, hogy a pasi veled maradna-e.

2013. jún. 24. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Még várj 2 évet. Nem kell elsietni mert később meg fogod bánni.
2013. jún. 24. 16:46
 9/11 anonim ***** válasza:
27%

Én 12 voltam, nálunk, otthon történt, nem fájt, de orgazmusom sem volt, és megbántam, mert nem egy olyan férfival történt, akit szerettem.

Ami titeket illet, ha szeretitek egymást, és egy éve együtt vagytok, az jó. A korod nem mondanám túl kevésnek, amennyiben valóban tisztában vagytok azzal, hogyan kell védekezni, meg úgy egyébként minden egyébbel, csak annyi a híja, hogy még nem tettétek meg, de egyébként mindent tudtok.

+ Ha tényleg annyira szeretnéd, és biztos lennél magatokban, nem minket kérdeznél :)

+ Ne félj az elsőtől, csak mert lehetséges, hogy fájni fog. Kár előre ráparázni, az első a többségnek nem éppen kellemes élmény fizikailag. De majd lesz jobb is, így kell hozzáállni.

+ Elhiszem, hogy te mindenképpen vállalnád a babát, és most még, így előre szörnyen magabiztos vagy.. én is ugyanígy éreztem ilyen idősen, és támogatom a gondolatot. Egy dolgot viszont jól jegyezz meg: bajban ismerszik meg az ember! Az én párom is azt mondta támogat abban, hogyha becsúszna egy baba, tartsuk meg, ő támogatni fog ebben. Aztán mikor arra került a sor... hát nem éppen egy hősies lovag jutott eszembe róla, de még odáig sem jutott el, hogy aggódik, stresszel, "jaj most mi lesz", de támogat. Két dolgot akart: abortuszt, és lelépni. És nem megijeszteni akarlak, csak önhibámból tanulva azt, hogy tudd, úgy vállalj valamit, hogy annak következményeit is vállalni tudd, még akkor is, ha nem támogat senki.

19/N

2013. jún. 24. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Minél többet tudtok várni, annál értékesebb lesz a testi kapcsolat számotokra, és Te is annál értékesebb leszel a fiúnak.
2013. jún. 24. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!