Milyen nőnél van esélyem elveszíteni a szüzességemet?
1.Adom :D:D
Kérdező.Mi lenne ha ismerkednél is?!
A szex veszélyes dolog, csomó fertőzést is elkaphatsz, biztosan ezt akarod? Én nem tenném, jobb nekünk már így szűzen. Én szándékosan mindig az ellenkezőjét teszem annak amit mondanak :D Szóval, ha aszondják olcsam el a tüzet akkor locsolok még rá benzint (így halt meg anyukám).
Szerintem helyesen teszem és mikor ilyenekről beszélek mindig merevedésem is van :F
talán a barátnődnél?:)
ismerkedni kéne:D
tudom hogy most majd az jön hogy persze könnyű mondani de egy 25éves szűz srác nem kell a lányoknak stb,meg a lányok milyen szemetek mert tapasztalt pasi kell nekik de nem a lányok tehetnek arról hogy szűz vagy,te sem voltál mindig 25éves,gondolom a személyiségeddel lehetnek gondok azon meg csak te változtathatsz
,,egy 25éves szűz srác nem kell a lányoknak stb,meg a lányok milyen szemetek mert tapasztalt pasi kell nekik"
Hát észrevételem szerint nem is kell 25 éves szűz srác a nőknek. Naívan reménykedjek abban, hogy valaki belém szeret talán? Eleve alig ismerkedek nőkkel, így aztán arról sincs pontos fogalmam, hogy kell szerelmi vonzalmat kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!