Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem lenne helyes ha 14 évesen...

Nem lenne helyes ha 14 évesen veszteném el a szüzességemet, igaz?

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint 1 éve együtt vagyunk. Mindketten szeretnénk. A sima pettinget azért nem akarom, mert ahogy ismerem magamat ,tuti nem állnék meg ennyinél. Végig gondoltam higy mi lenne ha ,de mindenképpen védekeznénk, ha meg véletlenül szülnöm kêne képes lennék felnevelni ,tisztàban vagyok a következményeivel ,és tudom hogy a barátom velem maradna. Nagyon szeretjük egymást, de mindketten szüzek vagyunk ,és félek hogy vfájn. nektek az elsö milyen volt? Mennyi idösek voltatok? Hol történt? Megbantatok? Volt orgazmusotok? Nemet is irjatok! Köszönöm. (Normális vàlaszokat vàrok...lehetöleg)
2013. jún. 24. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem még 3-4 évig ne,attól,hogy 1 éve együtt vagytok,még éretlen gyerekek vagytok.14 évesen meg a teherbeesés nem játék még 16 évesen is korai lenne,nem hogy 14 éves gyerekként.
2013. jún. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!