Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fura, ha 19 évesen még...

Nagyon fura, ha 19 évesen még szűz vagyok? L

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 09:58
1 2 3 4 5
 41/44 Messor725 válasza:
54%

39.,

Már-már megfogtad a mondanivalóm lényegét :-D A mondatod második felével teljes mértékben egyet kell értenem, hiszen másképp, de ugyan ezt írtam le én is :-DD

A költői kérdéseket a kérdezőnek és a válasz adóknak tettem fel... pont azért, hogy gondolkodjanak egy kicsit el... De láss csodát... hiába írtuk le, az utánam reflektáló 26 éves fiatalember mit sem törődve az általunk leírt logikával megírta, hogy ez "dicséretes és fain" dolog... bár azt még mindig nem tudjuk, hogy mihez képest dicséretes, vagy dicstelen, tetszetős vagy éppenséggel ördögtől való...és mi a konkrét OKA vagy okai a szüzességnek, ami alapján legalább a saját erkölcsi normatívánkhoz vagy világnézetünkhöz képest lehetne állást foglalni... hiszen most sok válaszadó kinyilatkoztatott egy erkölcsi - etikai kérdésben, a háttér információk legcsekélyebb tudása nélkül... Lehet, hogy politikusok! :-))))

2013. okt. 1. 08:57
 42/44 Vattil válasza:
már az is fura, hogy ezt megkérdezi valaki. ha sokan írják hogy fura akkor mit teszel
2013. okt. 1. 19:24
 43/44 il_Pappa válasza:
Személyesen többet meg lehet állapítani, de nem kérem, hogy ezért találkozzunk. Elvileg nem gáz, hogy még szűz vagy, csak nehogy ezért gátlásos legyél a férfiakkal szemben, ne emiatt menjen tönkre majd egy kapcsolatod. Többieknek: valóban nem biztos, hogy azért szűz még, mert ronda, több leány/nő ismerősöm is van, akik 18-19-20 évesen is szüzek voltak még, pedig kegyetlenül jól néztek ki.
2013. okt. 5. 11:14
 44/44 anonim válasza:

Attól függ. zavar vagy nem zavar?

Ha zavar, és figyelembe vesszük, hogy neked semmit sem kell csinálnod csak lerohannod egy lehetőleg facért fiút (különben készülj fel a barátnője, és annak falkájának fenyítésére), és aztán rámászol.

Ennyi.

2013. okt. 7. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!