Gáz ha 21 évesen szűz egy fiú?
"Megvan mindene: saját szoba,számítógép,internet,tele van ruhákkal,márkás cipő,nem alacsony,rendszeresen gyúr és egyre komolyabb a testalkata"
Hát, ha ez a minden, akkor én azt hiszem már megnyertem az életet. :D Viszont ezek csak külsőségek és anyagi javak. Ezekből senki meg nem mondja neked, hogy mit és hogyan csinál szabadidejében.
Nem gáz.Nincs életkorhoz kötve, és semmit sem veszít el azzal, hogy nem szexel senkivel sem.
Sőt nyer, mivel lelkileg fejlettebb lesz.
Ellenben nagyon érdekes a már kiemelt részleted:
"Megvan mindene: saját szoba,számítógép,internet,tele van ruhákkal,márkás cipő,nem alacsony,rendszeresen gyúr és egyre komolyabb a testalkata!"
nem semmi.... ezt hogyan szetted össze?
Ezek kellenek a barátnőhöz? Mondhatjuk instant elemei? Hogy jött ez össze?
Nem kötekedek, csak tényleg érdekel.
Abba nem gondoltál bele, hogy esetleg nem alkalmi, egy éjszakás kapcsolatban akarja elveszíteni? Hanem pl szerelemből? Nem egy akárkivel...
Én is így voltam ezzel. Az igazira vártam. 20 éves korom végén jöttünk össze. És szerelmesek voltunk mindketten amikor megtörtént. Azóta már a feleségem:)
24/F
Válasz: Nem gáz.
Kérdés: És ha egy lány 22 évesen szűz még az gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!