Gáz ha 21 évesen szűz egy fiú?
Én is az vagyok s nem érzem annak. A lánynak is megmondtam. Ha e miatt nem szeretne tőlem semmit, hát jobb is...
20f
Talán tőle kérdezd meg bár lehet azon az állásponton van h kiábrándult a mai az elvárásaink hatalmasak de testünkön kívül nincs semmink és mi csak a pénzre utazunk nőkből.
Mert h ami lányok 95%-ban ilyenek és nyilván több értelmét látja ha magára költi a pénzét.
Vagy lehet h gátlásos nem akar kapcsolatot, kötöttséget és képzeld igen is van élet szex nélkül.
Azért mert mindenki ezt szajkózza még nem kell bedőlni neki.
Legalább nem lesz nem kívánt gyereke v nemi beteg.
Kockulhat egész nap nem kell a nem létező nője süketelését hallgatnia.
",tele van ruhákkal,márkás cipő,nem alacsony,rendszeresen gyúr és egyre komolyabb a testalkata"
Ezt meg valszeg maga miatt csinálja tod azér mer nincs nője v nem akar, még nézhet ki jól és lehet egy tartása.
Valszeg úgy gondolja h nem minden a nők körül forog.
És képzeld van olyan nő is aki ugyanezt gondolja a pasikról.
Meglepő mi ?
Bár őket is megtom érteni mivel a pasik 95%-a meg a szexre utazik, hangember, a cuccaival villog, és egy üresfejű marha.
Szal én megértem az ismerősöd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!