Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vagyok 19 évesen lány...

Miért vagyok 19 évesen lány létemre szűz? Szerintetek csak ronda lányok lehetnek ennyi idősen azok?

Figyelt kérdés
Anyukám régen kötelezett rá, hogy 18 éves koromig ne pasizzak, mert még kicsi vagyok. Erre, mivel jó kislány voltam, minden pasit leráztam. Most volt egy pasi,akivel akartam járni, de ő nagyon sok nővel szexelt már és tapasztalatlannak tartott, vagy nem is tudom miért, de nem jött velem össze. Régen mondták rám az osztályba a fiúk még általános iskolába, hogy nagyon csúnya vagyok, de én nem tartom már annak magam, szerintem nagyon sokat változtam. Nem járok társaságba, sose voltam diszkóban, nem is iszok és haverjaim is alig vannak, illetve félénk vagyok. Anyáéknak szeretnék megfelelni, legalább addig, míg itthon lakom, tehát normális pasit hazahozni és azzal nem rögtön lefeküdni, nem találok partnert, de nem is tudok hol keresni. Nem tudom mi lehet a baj velem. Vélemények?
2013. szept. 21. 14:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 19 éves fiú vagyok és még mindig szűz! Kérlek szabadítsuk föl egymást..
2013. szept. 21. 14:44
 2/22 anonim ***** válasza:
csak simán legyél nyitott, járj el néha és ismerkedj, biztos lesz olyan aki felfigyel rád, nem muszáj rögtön lefeküdni vele..
2013. szept. 21. 14:45
 3/22 A kérdező kommentje:
Nemrég egyébként az egyik jó pasi azt mondta az osztályba, hogy "nem vagyok csúnya". Meg ugye vannak jelölteim, de nem tudom mi lehet a baj velem. :S
2013. szept. 21. 14:48
 4/22 anonim ***** válasza:

2-es elég jól leírta. Ismerkedni kell járni, de nem feltétlenül hajnalokig kimaradni. Értelmesen fogalmaztál, látszik, nem vagy buta pi..a.

http://www.youtube.com/watch?v=r05L2N9ai_Q

2013. szept. 21. 14:48
 5/22 anonim ***** válasza:
nem is kell amúgy mindig inni :) vannak fiúk akik olyan lányokra vadásznak mint te, csak ritkák......meg ők is otthon vannak :)
2013. szept. 21. 14:49
 6/22 anonim ***** válasza:
Küldj képet és megmondom, a külsőd-e a probléma.
2013. szept. 21. 14:49
 7/22 A kérdező kommentje:
Ohh. Köszönöm a válaszokat, de képet biztosan nem fogok küldeni, mert szeretnék anoním maradni. :P
2013. szept. 21. 14:51
 8/22 anonim ***** válasza:
Ha képet küldesz attól még anonim maradsz, mert nem a neved árulod el. :)
2013. szept. 21. 14:54
 9/22 anonim ***** válasza:
A szex olyan bűn, amit nem lehet egyedül elkövetni! Ezért kérdezem: lehetek a tettestársad?
2013. szept. 21. 14:55
 10/22 A kérdező kommentje:

Tudom, de ha képet küldenék, lehet valami ismerős felismerne. Azt pedig nem szeretném.

A következőnek: Álmodban sem.

2013. szept. 21. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!