Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vagyok 19 évesen lány...

Miért vagyok 19 évesen lány létemre szűz? Szerintetek csak ronda lányok lehetnek ennyi idősen azok?

Figyelt kérdés
Anyukám régen kötelezett rá, hogy 18 éves koromig ne pasizzak, mert még kicsi vagyok. Erre, mivel jó kislány voltam, minden pasit leráztam. Most volt egy pasi,akivel akartam járni, de ő nagyon sok nővel szexelt már és tapasztalatlannak tartott, vagy nem is tudom miért, de nem jött velem össze. Régen mondták rám az osztályba a fiúk még általános iskolába, hogy nagyon csúnya vagyok, de én nem tartom már annak magam, szerintem nagyon sokat változtam. Nem járok társaságba, sose voltam diszkóban, nem is iszok és haverjaim is alig vannak, illetve félénk vagyok. Anyáéknak szeretnék megfelelni, legalább addig, míg itthon lakom, tehát normális pasit hazahozni és azzal nem rögtön lefeküdni, nem találok partnert, de nem is tudok hol keresni. Nem tudom mi lehet a baj velem. Vélemények?
2013. szept. 21. 14:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak a ronda lányok lehetnek azok.

Több osztálytársnőm volt nem szűz, 15-19 éves korunkig. Nem az számít, hogy az ember szép, vagy csúnya. Hanem hogy mire kapható. Mindig lesznek olyan pasik, (szép pasik is) akik a "lyuk lyuk, csak a keret más." című elvet vallják.

Itt is érvényes az a mondás, hogy "a minőség a mennyiség felett."

Nincs veled baj. De talán ideje lenne kicsit kimozdulnod. Nem kell beleugrani az éjszaka közepébe és beleesni az első pasi karjaiba. Kúlúrált helyeken is lehet ismerkedni.

Csak mosolyog, ne feszengj és beszélgess.

Szedtem már össze normális pasit diszkóban, de a mostani páromat judo edzésen ismertem meg.

Középsuliban még az ember hallgat mások befolyására. Ha valaki lecsúnyáz egy másik személyt, a többi is csúnyának találja, mert nem szeretne kiríni. Később ahogy az embereknek benő a feje lágya, rájön, hogy ízlések és pofonok. Aki az egyiknek csúnya, az a másiknak gyönyörű.

Meg persze változni is lehet az évek folyamán.

Ne aggódj, ne is siess. Majd megtalálod aki neked kell. És akkor majd rá jössz, hogy így volt jó.

2013. szept. 21. 14:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Privátban, csak nekem. Úgy senki nem ismer fel. Nem adom tovább, ne félj.
2013. szept. 21. 14:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az utolsónak pedig üzenem: Ezt akárki mondhatja. :D
2013. szept. 21. 15:01
 14/22 anonim ***** válasza:

Én is 19 voltam mikor elvesztettem a szüzességem és én sem vagyok bányarém. Igazából míg kiskamasz voltam addig az foglalt le, hogy kiéljem a gyerekkorom (13-15)

Amikor már tinikorom vége felé jártam akkor annyi tanulni valóm volt és az edzések..., hogy pasizásra és ismerkedésre nem volt időm. Még a barátnőim is az osztálytársaim voltak.

A fordulópont az életemben az egyetemet jelentette. Akkor felszabadultam kissé. Sokkal nyitottabb lettem, felszabadultabb... és hát ez azért vonzott pár srácot körém is.

Nyugi nincs semmi gond. Csak egy kicsit el kell lazulnod, kedvesnek és mosolygósnak lenni, esetleg kommunikációt kezdeményezni és máris akadni fog aki megy utánad ;)

2013. szept. 21. 15:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Na akkor az én véleményem :)

Kezdjük ott h én még középiskolában is bűn rondának voltam titulálva de mostanra a sok edzés hatására megfelwlő öltözködés stílus mellett gyökeresen megváltoztam a régi oszttársaim nők mind azt mondják amikor összefutok velük h mennyit változtam milyen jól nézek ki tehát itt vagyok élő példa h igenis idővel egyre szebbek lehetünk de iamerek olyan csajt is h 5 éve azt mondtam fujj most meg egy istennő sorban állnak utána a pasik :) szóval te is szépülhetsz :) hidd el :) a másik miért akarsz ennyire megfelelni a szülőknek ne az ő elképzelésük szerint élj legyen saját gondolatod saját elképzelésed tudd h mit akarsz mi teaz boldoggá mert azt csak te tudhatod nem anyu nem apu....ne mások irányítsanak :) a szülök se fogják majd örökké a kezed:) hidd el a szülök megbíznak majd a döntésedben ha bemutatsz nekik valakit :) az meg h nem akarsz lefeküdni egyből megérthető elfogadható ha szeretni fognak úgyis várnak rád ha úgy látják van értelme :) szóval ne izgulj annyit járj el barátokkal néha bulizni,kikapcsolódni ahol ismerkedni is tudsz :) legyél nyitottabb barátkozz :) ha kérdésed van beszélni szeretnél írj privit :)

2013. szept. 21. 15:16
 16/22 anonim válasza:
Én 22 éves voltam.. és nem, nem vagyok csúnya, csak igényes.
2013. szept. 21. 15:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen, mondjuk az tény, hogy ilyen különc ember vagyok, "más" és nehéz olyan fiút találnom, aki megértene szerintem. :P
2013. szept. 21. 15:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Egy dolog megszúrta a szemem. "Anyáéknak szeretnék megfelelni". Megértem a gondolkodásmódod, de ez badarság. Felnőtt ember vagy, senkinek nem kell megfelelned, mert hihetetlen görcsös leszel állandóan.
2013. szept. 21. 15:27
 19/22 A kérdező kommentje:
Értem, de amúgy sem akarok ribi lenni. :P
2013. szept. 21. 15:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia! Én tök szívesen beszélgetnék veled, no meg lenne egy-két jó tanácsom is! ;-)

19/F

2013. szept. 21. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!