Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vagyok 19 évesen lány...

Miért vagyok 19 évesen lány létemre szűz? Szerintetek csak ronda lányok lehetnek ennyi idősen azok?

Figyelt kérdés
Anyukám régen kötelezett rá, hogy 18 éves koromig ne pasizzak, mert még kicsi vagyok. Erre, mivel jó kislány voltam, minden pasit leráztam. Most volt egy pasi,akivel akartam járni, de ő nagyon sok nővel szexelt már és tapasztalatlannak tartott, vagy nem is tudom miért, de nem jött velem össze. Régen mondták rám az osztályba a fiúk még általános iskolába, hogy nagyon csúnya vagyok, de én nem tartom már annak magam, szerintem nagyon sokat változtam. Nem járok társaságba, sose voltam diszkóban, nem is iszok és haverjaim is alig vannak, illetve félénk vagyok. Anyáéknak szeretnék megfelelni, legalább addig, míg itthon lakom, tehát normális pasit hazahozni és azzal nem rögtön lefeküdni, nem találok partnert, de nem is tudok hol keresni. Nem tudom mi lehet a baj velem. Vélemények?
2013. szept. 21. 14:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én 18 éves koromig szűz voltam és nem azért, mert ronda vagyok...sőt...

És nem is a szüleim miatt...egyszerűen csak rendes kapcsolatban akartam elveszíteni és akkor mikor úgy éreztem készen vagyok rá:)

És nem érdekelt, hogy a mai sok kis pi.csa 13-14 évesen már nem az...

2013. szept. 21. 17:06
 22/22 A kérdező kommentje:
Áhhh. Csoda történt, az egyik kiszemeltem közölte velem, hogy szívesen járna velem, már kb. 1 éve beszélünk. Mindenki azt mondja, hogy jól járnék vele. :D Most örülök.
2013. szept. 22. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!