Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fura, ha 19 évesen még...

Nagyon fura, ha 19 évesen még szűz vagyok? L

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 09:58
1 2 3 4 5
 31/44 Laci67 válasza:
Az utolsó volt a legértelmesebb és legkomojabb válasz. Ezt fogadd el.
2013. szept. 28. 17:11
 32/44 Laci67 válasza:
Helyesen : Legkomolyabb válasz, bocsi.
2013. szept. 28. 17:14
 33/44 anonim válasza:
Ritka.Ma ez rá a jó kifejezés de ne szégyelld magad emiatt sőt,Véleményem szerint légy büszke rá hogy nem vagy egy hétköznapi pi**a.A gátlásosság nem baj.Azok ha megtalálod aki tényleg szeretni fog vele szemben maguktól el fognak múlni.Aki meg úgy gondolja hogy ez baj és emiatt nem akar veled lenni veled foglalkozni azt még csak le se szard
2013. szept. 28. 20:55
 34/44 ixlailevi válasza:

nekem az a fura h ilyent kérdezel...s pont vad idegenektől.

..a válaszadibol leszűrve mintha csak kérkedni szeretnél :)

2013. szept. 29. 11:50
 35/44 balkalolka válasza:
Nem fura, sőt. Azért seggbe mehet, ugye? :)
2013. szept. 30. 08:56
 36/44 A kérdező kommentje:

"..a válaszadibol leszűrve mintha csak kérkedni szeretnél"

hát, te aztán nagyon szar emberismerő, és egyben szöveget értelmezni sem tudó egyén lehetsz.

az eddigi normális, hasznos válaszokat pedig köszönöm!

2013. szept. 30. 10:51
 37/44 zerill13 válasza:
ha nem cigány vagy, akkor nem :)
2013. szept. 30. 15:37
 38/44 Messor725 válasza:

Komolyan, még mindig megdöbbenek, pedig tudom, hogy mennyi balga ember él ezen a bolygón... némelyik hozzászólás már - már fizikai fájdalmat okoz.

1., Mi és mihez képest lehet fura? Ki dönti, döntheti el?

2., Miért erkölcsös ha valaki szűz és miért erkölcstelen az, ha valaki már nem?

3., Ritka!... mihez képest?.. és honnan tudjuk, hogy ritka?

4., Miért szűz valaki? Mert hisz benne, hogy csak egynek adja, vagy úgy nevelték, netán vallási okokból, vagy mert fél, vagy gátlásos, vagy nincs lehetősége? .. és sorolhatnánk még százával. Hiszen az ok nem mindegy, és nem a tény... az csak az ok következménye, azaz okozata!

Az okozata fura??... már miért lenne az? Nem ritka, nem erkölcsös, nem erkölcstelen, nem egészségtelen, nem törvénytelen, nem káros, és nem veszélyes a közösségre... tehát kijelenthető, hogy kicsit sem fura, nem hogy nagyon.

2013. szept. 30. 17:58
 39/44 anonim ***** válasza:

Mesor! :) Mindenki magából indul ki!

Kérlek tanuld meg ezt a mondást, és akkor nem fogsz költői kérdéseket feltenni... :D

Aki azt írja, hogy furcsa, az az ő világában elítélendő, aki szerint nem furcsa, az meg másként közelíti meg a dolgot. A kérdésre nincs objektív válasz, mint ahogy a kérdések 99%-ra nem lehetne általánosan elfogadott választ adni, mert minden csak az egyéni világnézet reflektálódása...

2013. szept. 30. 18:08
 40/44 Gallits Gábor Csaba válasza:
Nem,abszolút nem fura,inkább dicséretes hogy tudod nem szabad elsietni.26 éves fiú vagyok és szerintem ez tényleg egy fain dolog ;-).
2013. szept. 30. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!