Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen példákat tudnátok...

Milyen példákat tudnátok felhozni a "defektes" szóra?

Figyelt kérdés
Most olvasgattam egy olyan kérdést amiben sokak szerint az az embernél már "bibi" van, meg "defektes" aki még 26 éves létére és a felett nem létesített szexuális kapcsolatot. Erre szeretnék kapni választ, hogy tik mit értetek "defektesnek"?
2013. szept. 12. 22:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Biztos nem te vagy az első aki így gondolja. Amikor először találkoztam lánnyal (17 évesen kb) olyan ideges voltam :D De a csaj szépen megnyugtatott, beszéltünk is valamennyit s lám másodjára bevette a brét a szájába :D Azóta találkoztam már 6 lánnyal is, egyikből sem lett semmi (2-vel azért mert az egyik olyan "művészlélek volt, kissé elvont a másik meg nem szép és ő akarta.) most van 2 lány aki elég esélyes, csak idő kell. szóval csináld úgy, hogy lesz@rod, lesz ami lesz! ha nem sikerül hát nagy dolog. kismilió csaj van még...

20f

2013. szept. 14. 11:25
 22/24 A kérdező kommentje:
Jó! Örülök, hogy neked sikerült, de én még egy csókig se jutottam el, kihangsúlyozom: CSÓKIG SE. Szóval lehet mégis baj van velem agyilag, lehet hogy sok hülye (pardon) talál magának egy lányt, de én bennem akkor valami komolyabb el van romolva, ha nemtok összehozni egy randit se, meg én ahogy írtam pár kommenttel előbb, hogy inkább hallgatni szoktam, hogy ne beszéljek hülyeségeket.
2013. szept. 14. 11:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Most már nem lehet mit tanácsolni... Akkor törődj bele.
2013. szept. 14. 13:43
 24/24 A kérdező kommentje:
De én nem akarok ebbe beletörődni! Nem akarok magányosan meghalni! Még ha meg is találnám mit szeretnék csinálni az életben, az nem helyettesítene egy társat! Nem akarok örökre depressziós lenni, csak annyit szeretnék, hogy boldog legyek, semmi mást.
2013. szept. 14. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!