Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a gimiben akit elhívnék randira és a visszajelzésekből ítélve neki is tetszem, viszont nem tudom hogy milyen témákat érdemes felhozni pl: egy moziban ilyenkor. Mit mondjak?
Na szóval én 15 éves vagyok viszonylag kisportolt 182 cm magas.A lány is 15 éves.
Megfogott benne valami amit nem tudom pontosan, hogy mi de nagyon szeretném jobban megismerni és esetleg kicsit többet:)
Szerintem neki is bejövök, mert sokszor néz a szemembe mélyen és mosolyog meg keresi a társaságomat, és sokat beszélünk sulin kívül is.
Szeretném elhívni hétvégén moziba vagy mivel a dunaparton lakunk mindketten esetleg egy dunaparti sétára vagy valami ilyesmi.A gond az, hogy mivel ez lenne az első komolyabb randim ezért nem akarom elszúrni de nem nagyon tudom, hogy
miket mondjak a bókoláson és az "adjam önmagam" viselkedés mellett.....
Előre is köszi a válaszokat és kérek normális válaszokat :D
Az jó, ha sokat dumáltok amúgy is! :) Holnap szerintem simán randira is hívhatod suli utánra!! :D Inkább a Duna-parti sétálós lesz a nyerő, mert film alatt nem tudnátok beszélgetni úgysem...
Téma meg a szokásos, olyan, ami mindkettőtöket érdekel, stb... de ez jön magától! :) Az ismerkedésben nincs szabály semmire! :)
Mindenképp valami közös témát javaslok. Azt mondtad, sokat beszéltek sulin kívül is, bizonyára van elég közös témátok. Ha moziba hívod, akkor már a film egy jó téma lehet, főleg, ha mindketten érdeklődve várjátok, utána pedig ki is lehet beszélni a történetet, a dunaparti sétán viszont tényleg bármit felhozhatsz, amiről tudod, hogy ő is szívesen beszél erről. Ha nincs ötleted a témára, akkor érdeklődj, kérdezd olyasmikről, amit szeretnél tudni róla, de eddig még nem volt alkalmad kideríteni, de azért nem túl tolakodó. Ez akár olyan apróság is lehet, mint kedvenc étel, vagy hogy milyen nemzetiségű konyhát szeret elsősorban, esetleg kedvenc szín, állat, stb. A válaszokat viszont jó alaposan jegyezd meg, mert később sok segítséget nyújthat, pl. ha él-hal a kínaiért, akkor egy későbbi randin érdemes kínai étterembe menni vele, ha pedig vegetáriánus lenne, akkor legalább tudod, hogy a steakfaló rossz választás egy randira. :) Ezeket a kérdéseket előre végig is gondolhatod, és ha laposodna a téma, előkaphatsz egy-kettőt. Egyébként jó ötlet lehet az is, ha nem csak kérdezgetsz ilyenkor, hanem egy adott témát ki is beszéltek, pl. az teleknél maradva, ha kínai konyha, akkor inkább a csípőset, vagy inkább az édes-savanyút szereti? Ha csípőset, akkor van még más konyha is, amiben van csípős étel, azokat is kibeszélhetitek, és te magad is elmondhatod, mit szeretsz, és mit nem.
Egyébként bízz magadban. Többnyire jönni fognak maguktól a gondolatok, pl. egy vicces történet is eszedbe juthat, amiről mesélhetsz, vagy az is lehet, hogy neki jut eszébe. Sodródj az árral, a kérdések pedig, vagy olyan témák, amiről érdekel a véleménye, legyenek ott a tarsolyodban, és csak akkor ránts elő egyet, ha szükségesnek érzed. És persze, hagyd, hogy ő is kérdezzen, ha szeretne. ;)
Köszi a válaszokat :)
Sok olyan dolog van amiről beszélhetünk mert csak 1 hete ismerjük egymást mióta elkezdődött a suli.
A kínos csendtől parázok a legjobban.Táncol tehát arra gondoltam, hogy ezzel indítok majd később, hogy valami ilyennel kapcsolatos dolgot hoznék fel ami még közös is lenne hiszen pár évvel ezelőtt jártam társas táncra de aztán meguntam....Nyilván ez a találkozás utáni egy két közhelyes kérdés után pl hogy milyen volt a napod meg ilyenek illetve a "gyönyörű vagy ma is mint mindig" után vagy ez rossz ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!