Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves fiúnak melyik online társkeresőre érdemes regisztrálnia? Hol a legtöbb 18-26 éves lány/nő?
Mivel élőben nem nagyon találok egy ideje senkit. Pedig próbálkoztam/próbálkozok, de végül vagy a "macsót" választják, vagy lekoptatnak, vagy csak barátkozni akarnak. Így hát gondoltam megpróbálom az interneten is. Havi 1 maximum 2 alkalommal eljárok szórakozóhelyre, de ott egyrészt a barátaimmal vagyok, másrészt elég nehéz ismerkedni ilyen helyeken(ittasság, zaj stb). Az "utcán" való ismerkedés sem az én stílusom, bár dolgozok az ügyön, még messze járok az eredménytől.
Jóképűnek mondott 174 magas, vékony, sportos fiú vagyok, nem vagyok elszállva magamtól. Visszahúzódó, szerény vagyok, nehezen kezdeményezek, tipikus "barát típus" vagyok. Munka mellett zenélek is, gitározok, de emellett zongorázok is kicsit és számokat írok.
Természetkedvelő vagyok, szeretek kirándulni, kertészkedni, biciklizni, síelni, sétálni van egy kutyám is.
"de végül vagy a "macsót" választják"
Hidd el ez internetes társkeresésnél még jobban igaz. Ha van lehetőséged, akkor maradj csak a személyes ismerkedésnél, mert azok a lányok, akik szépek az interneten naponta kapnak vagy 50 levelet és még jobban tudnak válogatni. Én azt tanácsolom, hogy ne ismerkedj a neten!
szerintem se használj netes társkeresőket, sokkal nehezebb így párt találni.
Persze lehet a neten párt találni, de nem társkereső az ideális hely. Maradj inkább a való életben, könnyebb itt becsajozni.
Én is most tervezem kipróbálni a netes társkeresést, mert a szórakozó helyeken nem igazán megy :/
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!