Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy szűz lánynak vannak...

Egy szűz lánynak vannak szexuális vágyai? Kívánja e esetleg a szexet/ szerelmeskedést? Érdekli e egyáltalán a téma? (példákat is adhattok ha tudtok)

Figyelt kérdés
Nem a kis 10 évesekre gondolok... így a felnőtt lányokra gondolok. 18, 18+ ....
2010. márc. 28. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, még szép! :D
2010. márc. 28. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen buta kérdés ez? Ha nem kívánná,vagy nem érezne vágyat a másik nem iránt akkor szóba se állna veled! :)
2010. márc. 28. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem, semmiképen nem kívánhatja. Először mindenképpen meg kell erőszakolni, mert magától le se fog fütyülni - majd, ha már jól megerőszakoltad, és már nem szűz, és van egy életre szóló "élménye": na, akkor már a következőre vágyni fog és tuti élvezni fogja.

Így gondoltad?

Szerintem kellene minimum egy IQ 100-as követelmény ahhoz, hogy valaki erre a fórumra írhasson. Az alatt elég nehéz elmagyarázni bármit is.

2010. márc. 28. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Először minden csajt megdugnak, utána kezd el gondolkodni azon hogy jé, szex is van a világon, meg szexuális igények? Így működik, másképp nem is lehet. 18 éves vagy és ilyet birsz kérdezni?
2010. márc. 29. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:

OMG...te jó ég, jóhogy!!!!

a kérdező a hülyee..

hol élsz te??

attól, hogy szűz, még nagyon kívánja is a szexet, meg hasonlók...csak épp nem jött még össze, több oka is lehet..

tehát a válasz IGEN.. még szép!! :)))

18/L

2010. márc. 29. 15:42
 6/9 A kérdező kommentje:
h kívánja e a szexet azt nem arra értettem h most fiúzni akarjon vagy h most felizgul e v se ha felizgatják , mert ez normális s természetes dolog , de én arra lennék kiváncsi h hogyan viszonyulnak ahoz a dologhoz h meg kell tegyék,mert az én barátnőm rengeteget parázik ezen, h fájni fog neki nagyon meg h mivan ha mégse olyan mint amiennek mondják, meg hasonló.Lehet kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést s kevésbé konkretizáltam.A kérdés az akart lenni h hogyan viszonyulnak a szexhez , amikor arról van szó h megkéne tegyék... mert én nem vok abba biztos h olyan könnyen veszik h mért ne , csinaljuk meg , gyerünk csináljuk meg! :)) mivel még nem tudják h mire számíthatnak pontosan , hisz még hasonlót nem éltek át s ugyebár terjed a neten a sok hüeség ami 1-2 szűz lányt elieszt a szextől.
2010. márc. 29. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
na most lehet hogy egy kis szexéhes ribancnak gondoltok, de 15 éves lány vagyok, még szűz, de állandóan azt álmodom, hogy a kiszemeltemmel szexelek. és szűz lány hogy ne vágyna rá? főleg ha már konkrét személyre gondol. úgy néz ki, összejön a dolog a sráccal, de még nem most szeretném elveszteni. majd 16 évesen kb. ráérek még, de már várom ;P
2010. márc. 29. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Milyen egy kérdés ez? Természetes, hogy vágyom rá.. és nem csak a szexre, leginkább egy kapcsolatra. Amilyen hülye érzelmes típus vagyok nekem olyan kell akit szeretek. De baromira szégyenlem a testemet és lehet akkor sem szeretném ha minden adott lenne hozzá. Nem kell mondani, tudom, hogy hülye vagyok. De ez van.

18/L

2010. márc. 29. 23:50
 9/9 anonim válasza:

Vannak ám, de még milyenek...

A kérdésedre válaszolva:

Nem érzem úgy, hogy ,,meg kéne tenni", pedig már 20 éves vagyok - eddig azért nem volt semmi, mert nem volt barátom még, nagyon nehezen ismerkedem emberekkel. Nem félek tőle, magától a szextől nem, hogy fájni fog, inkább olyanoktól, hogy ronda vagyok, és nem fogok tetszeni a fiúnak, nagyon szégyenlem a testemet; vagy hogy majd kihasználnak, aztán eldobnak... Nem, nem veszem rá magam könnyen, hogy megtegyem, nekem ahhoz olyan ember kellene, akit tényleg szeretek és megbízom benne, és ez fordítva is így van. Remélem, ilyesmire voltál kíváncsi. :)

2010. márc. 29. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!