Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves lány vagyok, barátom...

15 éves lány vagyok, barátom szintén.8 hónapja vagyunk együtt le akarunk feküdni egymással, de el kell mondanom anyának, mert nem élvezném az együttlétet, ha attól kellene félnem hogyha baj van senkinek nem szólhatok. Hogyan tudnám felhozni a témát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez a helyzet, csak mi több ideje vagyunk együtt, és idősebb a barátom. szerintem akkor hozd fel mikor ketten vagytok otthon : "anya, figyelj, mi az xynal le szeretnénk feküdni, régóta vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megbízom benne" anyukád örülni fog, hogy elmondod neki, hidd el. enyém is örült, hogy elmondom:)
2009. júl. 16. 11:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Elég jó kapcsolatban vagyunk anyával és éppen ezért nem akarom úgy hogy ne tudjon róla.Majd próbálkozok :)
2009. júl. 16. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ha jó kapcsolatban vagytok, valszeg simán fiog menni. télleg csakúgy hozd fel a témát, h anya, tudo, van az xy és úgyérzem h eléggé szeretem őt ahhoz h vele veszítsem el a szüzességem. és kérdezd meg h mitszólna ehhez?

ez azért jó módszer h megkérdezed tőle, mert így nemérzi magát "letámadva" anyukád, falhoz állítva, h te márpedig megakarod tenni, hanem aztérzi h őtis bevonod, ez jólfog neki esni, és másképp is fog hozzáállni.

2009. júl. 16. 13:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Érett gondolkodásúak vagyunk,és hosszú távra tervezünk.Ha 2 ember szereti egymást és komoly a kapcsolatuk, érezhetik úgy hogy eljött az idő, akkor meg miért ne??csak édesanyám bizalmát szeretném megtartani..arról nem tehetek hogy erre irígy vagy mivel lehet te nem ápoltál jó kapcsolatot a tieddel..de ez a te bajod
2009. júl. 18. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
+ elmondanám hogy én nem az a könnyűvérű nőcske vagyok akit bárki megkaphat azonnal.! Nem járok bulikba, semmiféle káros szenvedélyem nincsen, egy erős suliba járok, jól tanulok..szóval...normális vagyok 100%-ig, és komolyak a szándékaim.
2009. júl. 18. 20:43
 6/8 anonim válasza:
100%

"kishugyosok" xDD haggyadmár..ne érdekeljenek az ilyenek . -.-

Sztem, midnenképp mondd el neki, hogyha télleg készen állsz erre az egészre. Biztos vannak olyan pillanatok, hogy leültük ketten beszélgetni, vagy ha nem akk menj oda hozzá, beszélgessetek, és akk vezesd rá a témára, hogy szeretnél lefeküdni a barátoddal, és h mindenképp szeretnéd ezt neki elmondani, mert nem szeretnél előtte titkólózni, meg h ugye irtad h rendes vagy,és nem kaphat meg akárki, és h őt igazán szereted, és felkészültél erre.. Sztem simán megfogja érteni:)

2009. júl. 18. 21:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Bízok benne, hogy igazad lesz és sikerül :)
2009. júl. 19. 17:22
 8/8 anonim válasza:
Azóta még együtt vagytok?
2018. nov. 14. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!