15 éves lány vagyok, barátom szintén.8 hónapja vagyunk együtt le akarunk feküdni egymással, de el kell mondanom anyának, mert nem élvezném az együttlétet, ha attól kellene félnem hogyha baj van senkinek nem szólhatok. Hogyan tudnám felhozni a témát?
ha jó kapcsolatban vagytok, valszeg simán fiog menni. télleg csakúgy hozd fel a témát, h anya, tudo, van az xy és úgyérzem h eléggé szeretem őt ahhoz h vele veszítsem el a szüzességem. és kérdezd meg h mitszólna ehhez?
ez azért jó módszer h megkérdezed tőle, mert így nemérzi magát "letámadva" anyukád, falhoz állítva, h te márpedig megakarod tenni, hanem aztérzi h őtis bevonod, ez jólfog neki esni, és másképp is fog hozzáállni.
"kishugyosok" xDD haggyadmár..ne érdekeljenek az ilyenek . -.-
Sztem, midnenképp mondd el neki, hogyha télleg készen állsz erre az egészre. Biztos vannak olyan pillanatok, hogy leültük ketten beszélgetni, vagy ha nem akk menj oda hozzá, beszélgessetek, és akk vezesd rá a témára, hogy szeretnél lefeküdni a barátoddal, és h mindenképp szeretnéd ezt neki elmondani, mert nem szeretnél előtte titkólózni, meg h ugye irtad h rendes vagy,és nem kaphat meg akárki, és h őt igazán szereted, és felkészültél erre.. Sztem simán megfogja érteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!