Van itt olyan lány, aki szűz és csak szexkapcsolatra vágyik?
Van, raadasul nagyon sok! Valaszthatsz böven, csak eleg alacsonyra kell tenned a mercet!
Most komolyan? Szerinted, aki ilyenre valaszolna, attol felallna neked?
Vannak, de aki itt írogat (beleértve magamat is) annak esélye sincs egy ilyenre. Ezeket tömegesen szűztelenítik a jóképű menő pasik akik mindig minden buliban ott vannak és még az sem érdekli őket, ha a lány még 14 se múlt el.
A szűz lányok és a szűz fiúk motivációi teljesen ellentétesek. Egy lány minél tovább megőrzi, annál értékesebb lesz a számára és ezért is létezhetnek még 20-30 éves szűz lányok is.
Egy fiú pedig minél tovább megőrzi, annál lejjebb adja az igényét, de sokukat ez sem menti meg, mert saját akaratából egyetlen nő sem fog szexelni velük.
6
Ez hülyeség, én szűz vagyok és király, már többször is lett volna alkalmam elveszíteni, de egy riban..ccal biztos nem fogom....úgyhogy amíg nem találok egy értelmes lányt az is maradok....
17/F
6-osnak!
"Egy lány minél tovább megőrzi, annál értékesebb lesz a számára és ezért is létezhetnek még 20-30 éves szűz lányok is."
Mutass már nekem légy szíves egy ilyen lányt, mert én meg komoly kapcsolatot szeretnék, és nagyon megbecsülnék egy ilyen lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!