Szerintetek tényleg törvényszerű, hogy aki 14-15 évesen elveszti a szüzességét, az ribanc lesz?
szerintem igen. 14 évesen mit akar? menjen babázni 19/L vagy N
14évesen még nincs egy szervezet úgy kifejlődve, hogy teljes mértékben élvezni lehessen a szexet. 28/F
Pff milyen emberek vannak, nem értem mi a bajuk azzal aki 14 évesen veszíti el a szüzességét, egyáltalán nincs korán, ha már itt tartunk, inkább a 18 körüli kor van későn. Én is 14 voltam amikor lefeküdtem a barátommal, akibe szerelmes voltam és igen neki csak arra kellettem, kihasznált, de nem bánom, mert jó volt, és valahol meg is könnyebbültem, hogy végre nem vagyok szűz, azóta két pasival feküdtem le és mindkettőbe szerelmes voltam, olyannal aki iránt nem érzek semmit képtelen lennék lefeküdni. Nem hiszem, hogy emiatt ribanc lennék.
22L
A valószínűsége annak, hogy több partnere lesz, sokat csalódik és kiég, fokozott akkor, ha 14 évesen kezdi. Ez tény.
Azok az esetek, hogy 14-15 évesen kezdik a barátjukkal, és ő lesz a férjük, ritkák. Örülök, ha valakinél így alakult. A többség azt hiszi, 14 évesen hű de érett a szexre, de nem az. Meg átvágják páran. Nem mindenki veszi jól, ha csak "arra" kellett. Hány fiú, férfi panaszkodik itt, hogy a 24-25 évesek már sokat csalódott, kiégett férjfogók. Nem csoda, ha már 10 éve egyik kapcsolatból a másikba mennek, és senkinek sem kellenek igazán.
Persze ez nem mindenkire értendő, de tényleg kevés az az eset, amikor happy end a vége.
Sokkal jobb, ha valaki 20 évesen kezdi a szexet, azzal, akit egy életre szeret. Sokkal felszabadítóbb! Aki meg ezt az ember 14 évesen megtalálja, tényleg nem ribi. Csakhogy ez ritkaság.
De miért kéne 20 éves koráig tartogatnia magát valakinek, mi abban a jó, ha az egész fiatalsága a szüzességének a megőrzésével megy el, ha korábban kezdi szerez tapasztalatot, mielőtt végleg leköti magát valaki mellett. Én ismerek olyat, akinek tizenévesen (15, 17-18 évesen) több komoly kapcsolata is volt, de mindig várt a tökéletes helyre és időre, a pasi már megvolt hozzá, de a tökéletes hely és idő aztán sosem valósult meg, aztán a szeretőjével veszítette el a szüzességét egy kocsiban, és nem bánta, hogy így történt, mert az a pasi és figyelmes és kedves volt hozzá, csak azt hogy nem tette meg korábban, és olyanokkal nem tette meg akik szerették. Egyébként sok mindenkit zavar, ha szűz a másik fél, engem is mert jártam már úgy, hogy majdnem összejöttem egy nálam idősebb sráccal akiről kiderült, hogy szűz, de aztán visszaléptem. Bírom az ilyen szöveget, hogy várjál még x évet, ja várjon 40 éves koráig akkor már tuti elég érett lesz hozzá és a kutyának se fog kelleni.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!