Szerintetek tényleg törvényszerű, hogy aki 14-15 évesen elveszti a szüzességét, az ribanc lesz?
Figyelt kérdés
Ilyen témájú kérdéseknél a válaszok túlnyomó többsége az, hogy igen. Én személy szerint sok ellenpéldát ismerek mindkét oldalról, azaz ribancokat, akik 18-20 évesen vesztették el, és rendes, jól tanuló lányokat, akik 14 évesen.2009. nov. 1. 14:35
1/43 anonim válasza:
Az nem lesz ribanc aki 14-15 évesen elveszti, mert az már ribanc
2/43 A kérdező kommentje:
Ja, érdekelne a válaszolók kora is! A tied is nagyon érett gonolkodású első válaszolóm!
Én 20/N vagyok.
2009. nov. 1. 14:38
3/43 anonim válasza:
Ez a hülye társadalom. Minél több szart láttok a Tv-ben annál előbb akarjátok elkezdeni. Igen azok akik 14 évesen már nagyban tolják a bizniszt azok jó kis lotyók.
5/43 anonim válasza:
Ha 20 éves vagy akkor miért teszel fel ilyen kérdéseket???
6/43 anonim válasza:
Egyáltalán nem törvényszerű, mert lehet az ember 15 évesen is szerelmes.
És ha mondjuk egy fiú veszti el 14, 15 évesen, az nem gáz, mi, csak ha egy lány...?
7/43 anonim válasza:
Jaj Istenem.... Számomra az nem ribanc (akárhány éves is) aki lefekszik szerelemből a barátjával,de ha nem szerelemből teszi csak úgy az már gyanús...=)
8/43 anonim válasza:
attól még hogy fiatalon veszti el nem kell annak lenni, ha azzal csinálja akit szeret
viszont ha már több f@szt fogott mint kilincset, akkor nyugodt szívvel lehet ribancozni őket
10/43 anonim válasza:
Az a kurv@ aki kinn áll az utcán...
Nekem az a véleményem erről, hogy aki úgy veszítette el, hogy sokáig maradt ugyanazzal a pasival, és azért feküdt le vele mert szerette, azzal nincsen semmi probléma. Amúgy meg nem értem ezt a sok ítéletet...hadd csinálják... senkire nem tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!