Miért annyira gáz a mai világban ha egy lány még 17 évesen is szűz?!
Egyáltalán nem gáz! Én 25 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, és egyáltalán nem szégyellem! Megfogadtam még tizenéves koromban, hogy csak azzal fekszem le, aki többre tart egy p.nc.nál, igazán komolyan vesz, és komoly érzelmeket táplál irántam. Utáltam az olyan fickókat, akik csak az alkalmat keresték, mikor fekhessenek le velem.
Így lettem 25 éves, amikor is összetalálkoztam a párommal, aki akkor 32 éves volt. Már az első találkozáskor teljes összhang volt közöttünk. Vele történt meg az első! Persze kicsit csodálkozott a helyzeten, de csodálatos élmény volt! :)
Azóta is Ő a másik felem, és 3 hónappal ezelőtt meg is született első közös gyermekünk, aki a mindenünk! :)
Lehet, hogy sokan hülyének tartanak, de nem hiányzik, hogy nem feküdtem le mással előtte, se utána!
28/L
Nem gáz, sőt mondhatni az egyik legnagyobb érték.
19F
Hogy miért gáz , arról mi nem tehetünk, egy ,,elit'' csoport kényszeríti rá az életfelfogását a társadalomra.
Korai, nagyon korai.Nem mindegy, hogy kivel történik meg először, csak azért hogy elveszítsd, felesleges.Mert felelősség kell hozzá, és nem kellemes hogy vérfolyást csinálsz magad körül, hogy fájdalmat okozol, és fájdalmat kapsz.Nem gáz,( bár én személy szerint lenézem azokat akik nem azok, ami szintén nem helyes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!