Nem tudom berakni mert fáj neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretnénk már szexelni de ő még szűz és eléggé szűk is, nekem meg nagy. Többször próbáltuk már, órákon át izgatom, már tiszta nedves de nem megy be, legutóbb csak a makkomig bírta. Mit tehetnénk?
16/L
18/F
2013. aug. 14. 22:52
2/28 anonim válasza:
nyomd erősebben szard le ha fáj neki majd hozzá szokik :D
3/28 A kérdező kommentje:
Nem. Azt akarom hogy neki is jó legyen.
2013. aug. 14. 23:00
5/28 A kérdező kommentje:
20-20,5
2013. aug. 14. 23:04
6/28 anonim válasza:
Barátom, add nekem oda a barátnődet majd én berakom neki az én 13 cm farkincámat!!
7/28 A kérdező kommentje:
Nem úgy van az bátya :)
2013. aug. 14. 23:10
8/28 anonim válasza:
bízd az én 15 centisemre! kicsit kitágítom neki, aztán folytathatod :)
9/28 anonim válasza:
Amúgy viccen kívül, látod, egyértelmű hogy nem az a lényeg hogy a pasinak minél nagyobb farka legyen, mert hiába nagy ha nem tudja berakni sehova.....
10/28 anonim válasza:
Ez van amikor gyerekek próbálnak meg szexelni. Szegény lány, sokkal jobb első alkalmakat érdemelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!