Más szűz lány is borotválja magát odalent?
Figyelt kérdés
Csak mert minden fürdésnél elgondolkodok.. hogy végülis minek kínzom magam hogy másnapra őrülten fog viszketni, ha úgyse látja senki? :DD mondjuk most nyáron így "kényelmesebb" de hát akkor is..
Ti hogy vagytok vele?
17/L
2013. aug. 16. 21:34
1/13 anonim válasza:
rossz irányba borotválod ezért szúr.
2/13 anonim válasza:
Hát én szűz pasi vagyok, mégis borotválom, mert kényelmesebb így
3/13 anonim válasza:
szerintem akkor is borotváld :) nem jó a szőrös :) 17f
4/13 anonim válasza:
Úgyúgy, rosszul borotválod, azért ilyen másnapra. Amúgy igen, szerintem ez sokkal kényelmesebb, nekem borotváltan sokkal jobb, egyszerűen nem érzem magam tisztának ha nem vagyok borotválva.
6/13 anonim válasza:
az lehet,hogy nem látja senki,de legalább,azért leborotválhatnád,hogyha lenézel lásd a lábaidat
7/13 anonim válasza:
most azért mert szűz vagy attól lehet, hogy valakinek úgy tetszik ha éppen borotvált :) viszont semmi baj nincs a gondolatoddal :)
8/13 anonim válasza:
Én gyantáztatom. Legalább 1,5 hét nyugalom.. :D Sokkal esztétikusabb magam számára is.
9/13 anonim válasza:
Én is borotválom szűz létemre. Még kapcsolatot sem szeretnék egy jó ideig, de engem egyszerűen irritál odalent a szőrzet. Bár ehhez az is hozzájárul, hogy már 13 éves koromban elkezdtem (a legidiótább ötleteim közé tartozik) borotválkozni odalent, aztán szerintem innentől nem kell tovább részleteznem, hogy miért szőrtelenítek.
10/13 anonim válasza:
Kis butus! :) Az a szőrzet nem véletlenül van ott, ahol van. Védelmi szerepet töltene be, ráadásul a kislánykorszaknak már vége, kész nővé válsz. Ápold a puncid, de ne azzal, hogy kiütsz egy fontos természetadta védelmet. :) Ezzel kínzod magad és másnapra őrülten viszket (és ez még csak a jéghegy csúcsa)..., ez miért is kényelmes? Ezen gondolkozz el egyszer fürdésnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!