Mennyire gáz egy 20 éves szűz lány?
Figyelt kérdés
kicsit szerintem már gáz, de 20 éves vagyok.. nem találtam még olyan fiút akivel lefekedütem volna.. de ha valaki (nem közeli ismerős) megkérdezi hogy szűz vagyok-e még akkor rávágom hogy nem.. és egyből át akar hívni..
gáznak érzem..
szerintetek mennyire gáz ez így 20 évesen?
egyáltalán mennyire vonza ez a férfiakat, hogy egy lány szűz?
2013. aug. 13. 18:46
1/34 anonim válasza:
Jobban gáz mint amennyire plazma.
2/34 anonim válasza:
ez nekem annyira tetszik, h most rád is írok, csak azért, h váltsak veled pár üzenetet.
3/34 anonim válasza:
Nehéz megtippelni, mert nagyban függ attól is, hogy mit ettél:D
4/34 anonim válasza:
Nem zavarna, a lány a fontos, nem az hogy szűz e vagy sem!
5/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, a párom 22 volt, amikor megismertem, és szűz, inkább volt pozitívum. Persze ha csak dugni akartam volna, akkor nem örültem volna neki.
6/34 anonim válasza:
Annyira,mint egy 15 éves.Találd ki,hogy az mennyire gáz!
7/34 anonim válasza:
1 picit sem gáz erre büszke lehetnél! a férfiak álma vagy!!
8/34 anonim válasza:
Van néhány ember aki szerint gáz, de mint látod azért nagyon sokak szerint nem ciki. Komolyabb értelmesebb embernek nem fog gondot okozni vagy lenézni emiatt.
10/34 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán. Élőben hol vagytok? Még egy szürkébb lányok is maxon vannak járatva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!