Fiúk Nektek tetszik az, ha egy csinos, kedves szép lány 22 évesen szűz?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó csak érdekelnének a vélemények,hogy számotokra ez mennyire vonzó....
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 4. 23:22
3/42 anonim válasza:
Tetszene, persze csak akkor, ha pár hónap után lefekszik velem. De ez ritka, mint a fehér holló.
4/42 anonim válasza:
Bárcsak sok ilyen lenne... Nagyon vonzana.
25/F
6/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszene. Felmerülne, hogy miért. Talán valami betegsége van? Vagy annyira csúnya? Vagy eddig barlangban élt? Vagy vallásos? Vagy ennyire válogatós? Vagy ennyire frigid, hogy egyáltalán nem vágyik egy férfi érintésére, de még a közelségére sem?
Ráadásul tegyük fel, h összejövök vele, egy 27 éves nőt még tanítgassak a szexre? Azt már nem, ha 20 éves lenne, oké, de 27 évesen valami nagy bibi lehet a csajjal. Ez már nem egészséges.
7/42 anonim válasza:
# 6:
Milyen 27? 22 évesről volt szó...
Férfi létemre én is 22 évesen "vesztettem" el és teljesen normális vagyok.
8/42 anonim válasza:
Én örülnék neki.. Én valahogy imádom a szűz lányokat :))
9/42 anonim válasza:
Szerinte ott valami van a háttérben, ha ennyi idősen még szűz. (komplexusos, bigott, csúnya, stb)
10/42 anonim válasza:
max annyiból, hogy én is szűz vagyok, de amúgy nem ez a lényeg, meg ezt úgyis csak később tudnám meg, nem ezzel kezdődne az ismerkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!