Fiúk Nektek tetszik az, ha egy csinos, kedves szép lány 22 évesen szűz?
Nem rólam van szó csak érdekelnének a vélemények,hogy számotokra ez mennyire vonzó....
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó válaszoló! Ott a pont!
Gondoljatok már bele, fiúk! Az emberi lélek nem olyan egyszerű, hogy azt ti csak olyan könnyen fejtegessétek.
1. Senki sem makulátlan lelkű (mindenkinek vannak érzelmi sebei).
2. Csinos, kedves és szép lány vagyok. Bevallom, kicsikét defektes voltam, de talán ezért még hálát is adok, mert így legalább már az elején le tudtam tesztelni, hogy melyik pasi mennyire megértő típus. Azok a férfiak, akik akkoriban nem értettek meg engem, csak egy szép női testet láttak bennem. Most nem is jönnék ki jól velük, hiszen érzelmi intelligenciájuk nem elég magas ahhoz, hogy a problémákat könnyű legyen velük együtt megoldani.
Egy nem megértő férfival nem tudnék magasröptű beszélgetéseket folytatni, nehezebb lenne vele együtt örülni az élet szépségeinek, mert nem kellőképp érzékeny ahhoz, hogy az érzékenységben meglássa az értéket.
Persze találkoztam már sok érzékeny, de nem megértő férfival is... :D (ahogy ilyen nők közt is van sok)
Lényeg, hogy 20 évesen vesztettem el a szüzességem, MERT csak olyan emberrel voltam hajlandó, akihez lelkileg, mentálisan is vonzódok. Szóval igen, nagyon válogatós voltam, de muszáj is volt, mert jöttek a pasik. A lelkileg nem hozzám illő férfiak számomra unalmasak és érzéketlenek voltak, vagy túlságosan gyámoltalanok. Nem tudtam velük egy jót beszélgetni, nem tudtam rájuk felnézni, mert nem mozogtunk egy hullámhosszon, nagyon más volt az érdeklődésük és a gondolkodásmódjuk. Egy ilyen férfitől az életkedvem is elmegy, nemhogy még engedjem, hogy berakja a micsodáját a micsodámba... Volt egy srác 18 éves koromban, aki szó szerint fel akart nyársalni...már rosszban voltunk, a kapcsolatunk végén. Mondtam neki, hogy ne nyomja tovább, mert baromira fáj, hogy feszíti, nem tudok ellazulni, de ő még magyarázott, hogy az első mindenkinek fáj...aztán még egy hónapig görcsbe rándult a hüvelyem, ha az esetre gondoltam. Szóval hagyjuk már. Ez romantikus első együttlét? Az, hogy olyan érzésed van, mintha megerőszakolnának, nem romantikus. Mégis miért lenne érdemes az első alkalmat elrontani, ami maradandó élmény és kihat a további szexuális életre is? Igenis egy igényes lánynak joga van akár 24 éves koráig várni, ha nem találja meg a párját. Ha utána sem talál, az már tényleg gyanús (személyiség bajok).
Más nevében nem tudok beszélni, de bennem működik az ösztön, hogy akivel közösülök, az egy kiváló apajelölt legyen, akivel hajlandó lennék leélni évtizedeket is, és akinek tudnék örülni, ha a gyermekeim apja lenne. Aki meg hobbiból szexel, az jobb, ha kipróbálja az igazi, érzéki, érzelmekkel teli szeretkezést.
Ja, és egy szűz lánnyal nem könnyű, türelmesnek kell lenni. Ha szerelmes vagy belé, akkor neked jó hír, hogy szűz. De ha csak meg akarod dugni, inkább kopogtass más ajtón, olyannál, aki épp alkalmi kapcsolatra vágyik.
Tessék, Lisa Kudrow és Brooke Shields is elég sokáig bírták. :) [link]
22L (leendő fizikus szemével)
Kedves 36%-os!
Lehetsz kb. 15 éves, és szűz vagy => nincs túl sok szexuális tapasztalatod.
"Nekem nem kellene" - Nekem sem kellene egy olyan éretlen agyú fiú, mint te.
"másnak a" - Egy ember sohasem másé...az emberek nem tárgyak, és nem lehet őket birtokolni.
"levedlett rongya" - Volt, hogy a szüleim nem tudtak nekem ruhát venni, és másnak a használt ruháját kellett hordjam. De tudod mit? Hálás voltam, hogy egyáltalán van ruhám. :)
Te sem kellesz majd egy nőnek se, amíg levedlett rongynak hívod azokat a nőket, akik már SZERETkeztek valakivel. Vagy akkor az anyukád is egy levedlett rongy? Nem. Egyszerűen szexuálisan érett nő, aki egyszer (vagy többször) talált olyan férfit, akivel úgy alakult, hogy közösültek. Valahogy te is így lettél.
Azért, mert te félsz, vagy éretlen vagy még a szexre, nem leszel több, ha elítéled azokat, akik már nem félnek és érettek. Vagy óvodás korodban elítélted tán az iskolásokat, hogy ők már tudnak olvasni meg írni?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!