Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk Nektek tetszik az, ha...

Fiúk Nektek tetszik az, ha egy csinos, kedves szép lány 22 évesen szűz?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó csak érdekelnének a vélemények,hogy számotokra ez mennyire vonzó....

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. aug. 4. 23:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
58%
Én örülnék neki, ha szűz lenne a párom. Sajna az enyém nem volt az már mikor összejöttünk. Én kevésbé bízom egy nem szűz lányban. És az sem érdekel, hogy jaj szegény megbánta vagy sem. Gondolkozott volna előtte.
2013. aug. 5. 13:54
 22/42 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó válaszoló! Ott a pont!

Gondoljatok már bele, fiúk! Az emberi lélek nem olyan egyszerű, hogy azt ti csak olyan könnyen fejtegessétek.

1. Senki sem makulátlan lelkű (mindenkinek vannak érzelmi sebei).

2. Csinos, kedves és szép lány vagyok. Bevallom, kicsikét defektes voltam, de talán ezért még hálát is adok, mert így legalább már az elején le tudtam tesztelni, hogy melyik pasi mennyire megértő típus. Azok a férfiak, akik akkoriban nem értettek meg engem, csak egy szép női testet láttak bennem. Most nem is jönnék ki jól velük, hiszen érzelmi intelligenciájuk nem elég magas ahhoz, hogy a problémákat könnyű legyen velük együtt megoldani.

Egy nem megértő férfival nem tudnék magasröptű beszélgetéseket folytatni, nehezebb lenne vele együtt örülni az élet szépségeinek, mert nem kellőképp érzékeny ahhoz, hogy az érzékenységben meglássa az értéket.

Persze találkoztam már sok érzékeny, de nem megértő férfival is... :D (ahogy ilyen nők közt is van sok)

Lényeg, hogy 20 évesen vesztettem el a szüzességem, MERT csak olyan emberrel voltam hajlandó, akihez lelkileg, mentálisan is vonzódok. Szóval igen, nagyon válogatós voltam, de muszáj is volt, mert jöttek a pasik. A lelkileg nem hozzám illő férfiak számomra unalmasak és érzéketlenek voltak, vagy túlságosan gyámoltalanok. Nem tudtam velük egy jót beszélgetni, nem tudtam rájuk felnézni, mert nem mozogtunk egy hullámhosszon, nagyon más volt az érdeklődésük és a gondolkodásmódjuk. Egy ilyen férfitől az életkedvem is elmegy, nemhogy még engedjem, hogy berakja a micsodáját a micsodámba... Volt egy srác 18 éves koromban, aki szó szerint fel akart nyársalni...már rosszban voltunk, a kapcsolatunk végén. Mondtam neki, hogy ne nyomja tovább, mert baromira fáj, hogy feszíti, nem tudok ellazulni, de ő még magyarázott, hogy az első mindenkinek fáj...aztán még egy hónapig görcsbe rándult a hüvelyem, ha az esetre gondoltam. Szóval hagyjuk már. Ez romantikus első együttlét? Az, hogy olyan érzésed van, mintha megerőszakolnának, nem romantikus. Mégis miért lenne érdemes az első alkalmat elrontani, ami maradandó élmény és kihat a további szexuális életre is? Igenis egy igényes lánynak joga van akár 24 éves koráig várni, ha nem találja meg a párját. Ha utána sem talál, az már tényleg gyanús (személyiség bajok).

Más nevében nem tudok beszélni, de bennem működik az ösztön, hogy akivel közösülök, az egy kiváló apajelölt legyen, akivel hajlandó lennék leélni évtizedeket is, és akinek tudnék örülni, ha a gyermekeim apja lenne. Aki meg hobbiból szexel, az jobb, ha kipróbálja az igazi, érzéki, érzelmekkel teli szeretkezést.

Ja, és egy szűz lánnyal nem könnyű, türelmesnek kell lenni. Ha szerelmes vagy belé, akkor neked jó hír, hogy szűz. De ha csak meg akarod dugni, inkább kopogtass más ajtón, olyannál, aki épp alkalmi kapcsolatra vágyik.

Tessék, Lisa Kudrow és Brooke Shields is elég sokáig bírták. :) [link]

22L (leendő fizikus szemével)

2013. aug. 5. 13:58
 23/42 anonim ***** válasza:
0%
Már nem utolsó válaszoló...még előtte. Aki írta, hogy férfiak miért hiszik azt, hogy belelátnak a női lélekbe attól, mert dugtak már nőt.
2013. aug. 5. 13:59
 24/42 trükkös válasza:
100%
F/33 Minden nő csodálatos és olyan mindegy, hogy szűz vagy nem, soha nem ez a lényeg hanem, hogy legyen benne valami egyedi amitől szeretni lehet de ez mindkét nemre igaz gondolom. Szóval minden nő vonzó lehet, de nem ettől :)
2013. aug. 5. 15:51
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mi a fészkes fene vonzana egy ronda 22 éves lányban???
2013. aug. 6. 00:07
 26/42 anonim ***** válasza:
13%
Kedves #20-as! :) Tudom, tudom, akinek nem inge, ne vegye magára... #17-es voltam. Én sem értek egyet azokkal a kommentelőkkel, akik szerint egy 22 éves szűz lány defektes, vagy ronda, vagy kiállhatatlan lenne. Én a kérdést nem a férfiak szemszögéből, kizárólag női szemmel nézem. Hidd el, azért 32 évesen már van némi tapasztalatom női érzelmek felől és természetesen amit írtam, személyes tapasztalatomból is írtam. Mit értünk szexuálisan tapaztalatlan huszonéves lányon? Akinek kevés tapasztalata van, vagy akinek egyáltalán nincsenek tapasztalatai. Az igazság tudom, sokszor fájó és könnyebb a fejünket a homokba dugni, de el kell fogadni, hogy a szexualitás nem értelmi irányíttatású dolog, hanem érzelmi. Egy 14-15 éves lány is veszítheti el a szűzességét az első nagy szerelmével előre tervezett módon, és egy 19-20 éves lány is elveszítheti a régóta várt herceggel, ha az adott lány amúgy későn érő típus. A vágyaknak, az érzelmeknek ellent mondani nem lehet, maximum parancsolni nekik, vagy elfojtani azokat. Nincsen férfi társadalom, és külön női társadalom. Egy emberi társadalom van. Mindannyian, férfiak és nők egy emberi társadalomnak vagyunk tagjai, kötődünk egymáshoz, függünk egymástól. A nemi élet tizenéves korban való megkezdése nem mai jelenség. Az előző század első felében az emberek sokkal szabadabban éreztek és gondolkoztak a szexualitásról, különösen vidéken. Ami akkor nem volt, az a média beleszólása a nemi életbe és az intimitásba. A média a közízlést befolyásolva eldönti, hogy ki a jó lány és ki a rossz, hogy ki a ribi, és ki a frigid. Hogy mit illik tenni és mit nem, és azt hány évesen illik és hány évesen nem. És a mi emberi társadalmunk már-már menthetetlenül ettől függ agyban. Ahogy elnéztem azokat a lányokat, akik akár saját tapasztalataikat, történetüket leírva támogatják és vigasztalják a kérdező lányt, legkésőbb 20 évesen ők is megkezdték nemi életüket. Nem véletlenül, hiszen ahogy korábban is írtam, a természet erre ösztönzi, erre kódolta az embert. És aki ebbe az egyszerű tézisbe értelmet próbál csempészni, az természetellenesen gondolkodik. Ha az ember megpróbálja a természet törvényeit olyan szinten befolyásolni, hogy 22 évesen még abban a tévhitben tartja magát, hogy azért szűz még, mert várja a megfelelőt, az téved, és nem a valóságban él. Aki pedig most pátyolgatja, védi és vigasztalja a kérdező lányt, az számoljon a felelősséggel, hogy ez a lány valószínűleg még hosszú évig abban a hitben lesz, hogy ő még várja a megfelelőt. Nagyon szépen lehet követni, hogy azok a kommentek, köztük az enyém is, amelyek valódi változásra ösztönöznek és ha keményen is fogalmaznak, de a lány érdekét és javát szolgálnák, gyönyörűszépen le lettek pontozva, a hasznavehetetlen pátyolgatások és helyeslések pedig felértékelve. A gond csak az, hogy a szándék ellenére ez nem segítség a lány számára, hanem egy eszköz arra, hogy a kérdező lány továbbra is tévedésben és alvó tudatállapotban maradjon. Erősen hangsúlyozom, hogy semmiképpen NE gondold azt, kedves kérdező lány, hogy ha most gyorsan lefekszel valakivel, akkor bármi is meg fog oldódni. A szűzesség elvesztése nem egy kiállított bizonyítvány. Az érzelmi és lelki felkészülés rá, a megfelelő partner kiválasztása, az esemény megélése, aztán az újabb és újabb szexuális élmények öröme és átélése, a kapcsolatokban átélt érzelmi örömök és csalódások hosszú éveken át vezetnek oda, hogy eléggé megismerd Magad ahhoz, hogy családod legyen. Minél tovább ülsz tétlenül, annál több éved vész kárba. És érzelmileg, lelkileg annál instabilabbá válsz. A szexuális élet és a párkapcsolatok építenek minden emberen (önismeret, személyiség, tolerancia, a szex élvezete és még hosszan lehetne sorolni) és ha a leendő pároddal élettapasztalatok terén nagy a szakadék, az egészen biztosan problémákhoz fog vezetni, amelyekre pedig a megoldások rengeteg energiába fognak kerülni. Hány fiúnál próbálkoztál ezidáig egész életedben? Nem akarom elhinni, hogy egyetlen megfelelő partner nem akadt. A tökéletest felejtsd el, mert olyan nincs. Az újabb dilemma az, hogy az ember minél idősebb, annál makacsabb és annál kevésbé képes életmódot és gondolkodásmódot változtatni. 30as éveiben az ember a 20as éveiben szerzett tapasztalatai és élményei alapján választ, dönt, gondolkodik és él. Szokták mondani, hogy 40-50 évesen az embert már nem lehet megváltoztatni. Te még tudsz változtatni. Később már kevésbé fogsz tudni. Gondolkozz el azon, miért vagy 22 évesen még szűz dacára annak, hogy csinos vagy, szép és kedves. Mit gondolsz a szexualitásról? Mostanság próbálkozol, ismerkedsz fiúkkal, férfiakkal? Ha nem, mire vársz? Ha igen, miért nem jön össze egyik sem? Kizárólag csak a másikat okolni zsákutca. És ha ezekre a kérdésekre magadnak tudsz válaszolni, egy lépéssel közelebb kerültél a megoldáshoz. :) Én szorítok Neked!
2013. aug. 6. 03:31
 27/42 anonim ***** válasza:

Persze!

31/F szűz

2013. aug. 6. 06:38
 28/42 anonim ***** válasza:
47%
Furcsállanám h miért szűz de igazából nem akadály.
2013. aug. 6. 14:20
 29/42 anonim válasza:
30%
Nekem nem kellene másnak a levedlett rongya, szóval ja.
2013. aug. 6. 20:31
 30/42 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 36%-os!

Lehetsz kb. 15 éves, és szűz vagy => nincs túl sok szexuális tapasztalatod.

"Nekem nem kellene" - Nekem sem kellene egy olyan éretlen agyú fiú, mint te.

"másnak a" - Egy ember sohasem másé...az emberek nem tárgyak, és nem lehet őket birtokolni.

"levedlett rongya" - Volt, hogy a szüleim nem tudtak nekem ruhát venni, és másnak a használt ruháját kellett hordjam. De tudod mit? Hálás voltam, hogy egyáltalán van ruhám. :)

Te sem kellesz majd egy nőnek se, amíg levedlett rongynak hívod azokat a nőket, akik már SZERETkeztek valakivel. Vagy akkor az anyukád is egy levedlett rongy? Nem. Egyszerűen szexuálisan érett nő, aki egyszer (vagy többször) talált olyan férfit, akivel úgy alakult, hogy közösültek. Valahogy te is így lettél.

Azért, mert te félsz, vagy éretlen vagy még a szexre, nem leszel több, ha elítéled azokat, akik már nem félnek és érettek. Vagy óvodás korodban elítélted tán az iskolásokat, hogy ők már tudnak olvasni meg írni?

22/L

2013. aug. 9. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!