Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk Nektek tetszik az, ha...

Fiúk Nektek tetszik az, ha egy csinos, kedves szép lány 22 évesen szűz?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó csak érdekelnének a vélemények,hogy számotokra ez mennyire vonzó....

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. aug. 4. 23:22
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

ugh ja van meg egy csak en most a 22-25 kozott gondolkodtam

o meg kb. 26-27.

aranyos lany, viszont erosen "vallasos" bizonyos dolgokban... neha tud mondani olyanokat hogy falramaszunk..

kicsit fanatikus nah... de nem a jo ertelemben. konkretan remiszto tud lenni 1-2 elszolasa.

neki most szinten van egy ilyen fanatikus baratja. vasarnap talalkoztak a gyulekezeten... mondjam tovabb?

2013. aug. 23. 18:58
 42/42 anonim válasza:

Ha tanul, akkor meg nem gaz. Nem talat megfelelo erzelmi intelligenciaval rendelkezo fiut kozepsuliban, majd ment tovabbtanulni, de nem koleszban. Ha volt is randi, a smacinal tovabb.

Szoval szerintem egeszseges, de ha 25 evesen is az, akkor azt tudom mondani amit egy ferfi eseteben: a hiba az o keszulekeben van.

2017. júl. 11. 00:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!