Fiúk Nektek tetszik az, ha egy csinos, kedves szép lány 22 évesen szűz?
Nem rólam van szó csak érdekelnének a vélemények,hogy számotokra ez mennyire vonzó....
Köszönöm a válaszokat! :)
21-es vagyok és 26-osra reagálnék először:
A természet nem arra kódolta az embert, hogy 20 éves korában megkezdje a nemi életet, hanem arra, hogy gyermeket nemzzen. Nagyon nem ugyanaz. Te összetéveszted az öncélú kéjelgést a családalapítással. Nem a médiával van baj, hanem az emberek fejével, meg hogy bekapcsolják a TV-t egyáltalán. A partnerrel kapcsolatos mondatodra is hadd reagáljak. A partnernek nem a szexre kell alkalmasnak lenni, hogy vele elveszítsd. Farka minden férfinek van. A szex nem olyan, hogy x ember kell hozzá, hogy te megtanuld, ezért őszintén sajnállak, ha neked igen. Ha vennéd a fáradtságot, hogy először SZERELMES legyél, majd MEGISMERD, aztán meg is SZERESD a párod, ami nem egyenlő a szerelemmel, akkor másképp vélekednél. Erre a pontra már tudnád, hogy mik az elvárásaitok szexuális téren, mennyire vagytok nyitottak, mit tennétek meg egymásnak. Nem lefekvés kérdése a másik alannyal.
30-as válaszra reflektálva:
Egy szűz lányt hol érdekli, hogy egy nem szüzet valaki levedlett rongynak hív? Ettől nem kéne neki a srác? Dehogynem. Kihúzná magát, hogy ő még az. A probléma ott van, hogy aki már tényleg x hapsival lefeküdt, az sértve érzi magát ahelyett, hogy magába szállna. Ha még házas se vagy, de lefekszel valakivel, mit adsz majd annak akivel egy életre együtt akarsz lenni? Ugyanazt? Akkor mivel tünteted ki? Mivel adsz neki többet? Mitől érezze, hogy ő több neked, mint bárkid eddig neked? Elgondolkozhatnának végre a nők ezen táborába tartozók.
A normális az, ha valaki kb 17-18 évesen kezdi meg a nemi életét, de oké, ha nem is sieti el, 22 éves korára eltelik 5 év, nekem nehogy azt mondja valaki, hogy 5 év alatt egy olyan pasi sem környékezte meg akivel egy komoly kapcsolat keretein belül lefeküdne.
Csak akkor nem találna magának pasit ennyi idő alatt ha valami defektje van a lánynak. Pl egyáltalán nem csinos és/vagy kedves, vagy valami testi vagy lelki problémája van.
Kivéve ha vallásos, de abba ne folyjunk bele, az teljesen más halmaz.
KETŐS MÉRCE!!!!
ha egy lány szűz az roh.adt jó, ha viszont egy férfi akkor az egy lúzer....
Engem igazából nagyon nem érdekel a dolog, nehogy már valakinek az legyen az egyetlen értéke hogy még szűz.... ha tetszik a lány akkor meg tök mindegy.... szerintem az egyetlen hely ahol ez előny az valamilyen arab ország ahol a perverz öreg, gazdag arabok jó pénz fizetnek egy ilyen lányért....(vagy 40 kecskét)
17/F
#21-es, #31-es kommentelőnek válaszolok! #26-os vagyok.
A #31-es kommented alapján nőnek gondoltalak, de amikor visszaolvastam a #21-es kommented, inkább az ellenkezőjére voksolok. Megkérdezhetem, Te Magad hány éves korodban veszítetted el a szűzességed? Vagy úgy is kérdezhetném, hány évesen kezdtél nemi életet élni? Mert a kettő nem minden esetben esik egybe.
A természet gyermek nemzésére kódolta az embert, ebben úgy látom, nincsen vitánk. Abban viszont eltérnek a nézeteink, hogy a szexuális megismerést és tapasztalást Te öncélú kéjelgésnek tekinted, ami szögesen ellentmond a családalapítással, ha jól értelmeztem a szavaid. Én továbbra is úgy tartom, hogy a családalapításhoz lélekben, agyban és tapasztalatokban elég érettnek kell lenni. Én nem írtam és nem állítottam olyasmit, hogy a partnernek csak a szexre kell alkalmasnak lennie, sőt ennek szigorúan az ellenkezőjét vallom, mert alapvetően érzelmi beállítottságú vagyok. De mivel a szexualitásunk is irányít bennünket a párválasztásban (ennek része a gyermek is), ezért nem mindegy, hogy azzal a partnerrel, akivel családot szeretnénk alapítani, akivel kölcsönösen harmónikus életet szeretnénk élni és akivel boldog, kiegyensúlyozott utódokat felnevelni, mennyire passzolunk a kölcsönös nemi örömszerzés terén. Ráadásul a szex is azok közé a tényezők közé tartozik, amivel ki lehet hangsúlyozni, mennyire érezteti a nő a férfi férfiasságát, a férfi a nő nőiességét. És a szex is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a két szülő kiegyensúlyozott párkapcsolatban tudjon élni. Az anya kiegyensúlyozottsága pedig létkérdés a gyerek lelki és érzelmi fejlődése szempontjából. De hangsúlyozom, mindehhez a szex kevés. A szex önmagában nem tud elvinni egy párkapcsolatot és nem alkalmas problémák megoldására. De hogy egy példával is szolgáljak, ismerek egy lányt, azaz ma már nőt, aki 22 évesen a nászéjszakán veszítette el a szűzességét, egyidőben akkor fogant a gyereke is. Élete első szerelméhez ment hozzá, akivel kb 8 éve voltak együtt. Ma 28 évesen lélekben és érzelmileg megnyomorodott és kiégett. A férjével nem passzolnak az ágyban, eltérőek az igényeik. A férfi szexuálisan teljes mértékben hanyagolja a nőt, ami miatt a nő nem érzi sem boldognak, sem nőnek magát. A gyerek által való felelősség miatt viszont alaposan meg kell gondolni egy válást. A kapcsolatukra leginkább a lakótársi viszony meghatározás felel meg. A szexualitás és a családalapítás is egy hosszú tanulási folyamat. Elsősorban önismereti és toleranciatréning. Nem véletlen, hiszen ha nincsen elegendő tapasztalatunk az ellenkező nemről és önmagunkról (nem csak szexuális jellegűek), akkor mi alapján és hogyan lennénk képesek kiválasztani a számunkra alkalmas személyt?! Ha még egyszer, vagy kétszer figyelmesen elolvasnád a #26-os írásomat, akkor megértenéd, hogy számomra nem fáradság sem a szerelembe esés, sem a megismerés, erre utaló sorokat nem írtam és ezek nem zárják ki a tanulási folyamat fontosságát, hiszen a másikat megszeretni egyfajta elfogadást jelent, ami pedig tolerancia függvénye is, ami pedig már tanulással sajátítható el. :) Az eddigi soraimban is éppen erről írtam. Azt hiszem, Neked komoly problémáid és fenntartásaid vannak a szexualitással. Én ezért nem sajnállak Téged, mert a sajnálat a leghaszontalanabb magatartás, ugyanis teljesen terméketlen. De összességében tiszteletben tartom a Te véleményed. Én így gondolom, Te pedig úgy. Mindkettő járható út, nem rosszabb, nem jobb, mint a másik, csak egyszerűen másmilyen. :)
Hasonlóval szeretném elveszteni,akinek nem gond hogy nincs tapasztalatom.
25f hszob
Hat elegge elgondolkodtam ezen a teman...
Tegnap is volt itt valami 25-27 eves szuz lany...
Nekem az ilyennel valami nem koser.
Marmint mar tinikent tombolnak a hormonok, de ok legyunk jol neveltek mint en aki eleg koran tudta mar hogy mi a szex de 18 evesen veszitette el.. Har ha 4-8 ev ami ido alatt a szexualitasa porog nem volt semmi hat az nekem furcsa...
Meg ami inkabb meggyozott. A szuz ismeroseim:
1-es: meg koszonni is alig mer annyira visszahuzodo, es hat a haja a vilagnak mered, nem valami noies lany, inkabb egy halgatag nagyon szurke kiseger...
2-es nagyszaju, okos, viszont bajsza van - nem keves! zsiros bor, szinten total szurke fius oltozkodes... egyaltalan nem noies viselkedes.
3-as nagyon nagy pofaja van es ahhoz nagyon nagy teste is. egy igazi debella aki kb. leverne ha vmi nem tetszik. a haja nagyon szep amugy! de nah hat egy hatalmas debella aki kisse agressziv is. iskolan kivul nincs elete
Valahogy meg tudom erteni hogy egyiket se dugtak meg.
Pedig 2-es azert probalkozik - o az egyetlen aki legalabb - viszont hat az egesz csaj taszito...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!