Lányok, Fiúk közületek ki szűz még 18 évesen, és szerintetek miért?
én az voltam.
hogy miért?! hmmm
viszahúzódó srác voltam.
Én csak 17 vagyok de szerintem már így maradok 18 évesen is.
Átlagosan nézek ki,csendes vagyok,nincs sok önbizalmam.
17/F
Még az vagyok.
Szarnak a hölgyek a fejemre,mert ilyen 17-nek néznek.Későn érő típus vagyok,olyan 18 körül jöttem rá mit is kéne csinálni.Meg önbizalmam sincs túl sok a visszautasítások miatt főként.Régen sokat jártam bulizni,mostanában már csak néhanapján megyek el.
22/F
csatlakozom az előttem szólókhoz.
21 évesen vesztettem el.
nem vagyok kezdeményező típus, a lányok/nők meg nem kezdeményeznek.
volt már pár néhány hónapos "komoly" kapcsolatom, de a többségük csak 1-3 hónap volt max, meg egy 3 éves.
Most egyedül vagyok 1 éve.
Pedig állítólag nem vagyok csúnya, csak annyi az egész, hogy akik kezdeményező nők, azok a kigyúrt izmos "pasikra" kattannak én meg már a kifejezéstől is hányok.
Én meg csak egy normális, átlagos de számomra mégis különleges nőt keresek.
(28/F)
20 éves vagyok és azért vagyok még szűz,mert elég komoly önbizalomhiánnyal küzdök.Tele vagyok korlátokkal stb...
Egész életemben azt kaptam mindenkitől,hogy te ezt úgy sem tudod megcsinálni,neked ez úgy sem sikerül stb...Elég sok sportba belekezdtem és csodák csodájára egyikben sem voltam jó.
A másik oka az,hogy depressziós vagyok.Egy depresszióssal meg ki szeretne együtt lenni? Leginkább senki
#6 kezeltesd a depressziód.
voltam depressziós lánnyal, kikészített.
fiúban sem vonzó.
Ahhoz doki kell.A közelben lévő tb által finanszírozott rendeléseken a gyógyszeren kívül más gyógymódokat nem ismernek,magándokira meg nincs heti 10.000Ft-om...
Elhiheted,hogy nem élvezem ezt az állapotot és szeretnék minél hamarabb normális lenni
én 18éves koromig azt voltam:oka,nem találtam olyat akivel eltudtam volna képzelni egy kapcsolatot
egyik barátnőm most lesz 21 és még szűz:nincs vele baj,okos lány,kedves és csinos(persze mint barát lehet hogy kicsit elfogult vagyok)csak ő sem igazán talál olyat akivel együtt lehetne,szerintem egyikünk sem olyan hogy kapásból lefekszik mindenkivel aki szembejön vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!