Ki szűz még közületek?
Figyelt kérdés
férfi/nő
és kort lécci
és mikor lenne ideális elveszíteni?
2009. nov. 21. 23:30
1/46 anonim válasza:
Én már neem.
Még szerencse. legaláb ennyit fel tudok mutatni 24 évesen. Ideális meg akkor amikor te szeretnéd. Mindenki máskor ér el oda.
2/46 anonim válasza:
Hát én sok mindent feltudok mutatni 24 évesen, de ezt nem. :D
3/46 anonim válasza:
Én.
L/16
mondjuk hnap a barátomnál :D
4/46 anonim válasza:
Én igen, mert nem próbálkozok egy csajnál sem.
19f
5/46 anonim válasza:
Én még szűz vagyok. És érettségi elött nem nagyon akarok fiúzni majd csak utána. De csak azzal fogom elveszíteni, akibe őszintén szerelmes leszek és a fiú is viszont szeret. És a kapcsolatunk is már komoly lenne akkor.
L/17
6/46 anonim válasza:
23:42 akkor át masztizod az egész fiatalságod? Van értelme várni egy mesebeli hercegre aki talán sose jön el?
7/46 anonim válasza:
én :S 18/L, szeretném már elveszíteni,egyrészről kicsit úgy érzem kimaradok dolgokból emiatt,viszont olyannal szeretném,akivel együttvagyok,nem csakúgy odaadni valakinek. Remélem ez a közeljövőben megtörténik:)
8/46 anonim válasza:
énis. 19 éves fiú vagyok, nemigazán érdekel a sex, majd ha komolyabbra fordul vkivel a dolog akk ok, de most minek.
10/46 anonim válasza:
Jah bocs, előző vagyok,természetesen NEM 71 hanem 17 xD LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!