Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki szűz még közületek?

Ki szűz még közületek?

Figyelt kérdés

férfi/nő

és kort lécci

és mikor lenne ideális elveszíteni?

2009. nov. 21. 23:30
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!!

én is még szűz vagyok azt hittem hogy kicsit gááz mert a baráti társaságomba nincs túl sok szűz, de a kommentekből kiderült hogy még nem késtem le semmiről!köszi szépen!

17F

2009. nov. 26. 19:32
 42/46 anonim ***** válasza:
én is szűz vok (18/L) nagyon szeretném már, de első alkalommal nem olyannal szeretnék lenni, akit nem is ismerek, mert lehet, h durva lenne, szal szeretnék olyannal együtt lenni, akiről tom, h szeret és én is szeretem. ha meg ciki 18 évesen annak lenni, hát engem nem érdekel! mert már nem 1 alkalommal odaadhattam volna a szüzességem, de nem véletlenül nem tettem! sokadik alkalommal már érzelem nélkül is akár :D
2009. nov. 26. 21:56
 43/46 anonim ***** válasza:
Én az vagyok,19/L. Nem volt még barátom. Úgy különösebben nem izgatom magam rajta,majd jön,aminek jönnie kell,akkor amikor itt lesz az ideje. Ha lesz pasim,lesz pasim,ha nem lesz,akkor nem lesz... Nemtom,engem ez nem igazán érdekel :D Sehogy még sose volt ;)
2009. nov. 26. 23:58
 44/46 anonim ***** válasza:

Helló!

Szerintem bárki, de konkrétan bárki(ezzel most nem Stephen Hawkins féle emberekre gondolok)bármikor elveszítheti, mert nem olyan nehéz az embernek megk.ratni magát...egy tapló stréber is bármikor ber*bancozhat. De szerintem mindenki aki 17-18 alatt van az gyereknek számít, és amikor olvasom hogy "és 14 voltam", "én 13 voltam" akkor elég vicces elképzelni hogy két gyerek szexel...Meg most nyomják ezt a szöveget hogy egy fiúnál szűznek lenni 20 és felett gáz és ezért azok akik nem k*rváztak eddig(tisztelet a kivételnek, természetesen nem mindig k*rvázás történik akkor sem, de valljuk be hogy nem hosszú kapcsolatok)sz*.rul érzik magukat. És meglehet nekem írni hogy biztos egy szerencsétlen és ocsmány hülye vagyok, de nem, nem vagyok az.

16/L

2010. jún. 22. 22:13
 45/46 anonim ***** válasza:

Én igen

24/F

Ideális mikor lett volna? Úgy 17 évesen...

"De csak azzal fogom elveszíteni, akibe őszintén szerelmes leszek és a fiú is viszont szeret."

A szerelem annyira a szerencsén múlik, hogy én nem várok addig. Az se biztos, hogy valaha szerelmes leszek, úgyhogy nem szabom meg még ezt is kritériumként. A nyáron hetente kell randiznom, és naponta leszólítanom lányokat. Csak így van esélyem, mivel az ismeretségi köröm által nem fogok reális időn belül barátnőt találni.

2011. jún. 3. 12:59
 46/46 anonim ***** válasza:

"egy tapló stréber is bármikor ber*bancozhat"

Ez prostival lehetséges, hacsak nem veti be az illető magát valami durvább diszkóba, és ott profin tolja. De pont mivel tapló és stréber, nem tud csajozni, nem?

(előző vagyok)

2011. jún. 3. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!