Ki szűz még közületek?
Figyelt kérdés
férfi/nő
és kort lécci
és mikor lenne ideális elveszíteni?
2009. nov. 21. 23:30
31/46 anonim 

válasza:

Ez a szüzesség dolog akkor a egy nagy baromság! Lelkileg kell éretnek lenned hozzá,ez a lényeg! és am szerintem ez csak is egyedül rád tartozik hogy mikor veszted el,pont a gúnyos megjegyzések miatt!
32/46 anonim válasza:
nem vagyok szűz 17/L 14 évesen vesztettem el ezt szégyellem..mert megerőszakoltak..és az a gáz hogy tudom kik voltak de ők tagadják
33/46 anonim 

válasza:

Én is az vagyok. 45 éves férfi vagyok.
34/46 anonim 

válasza:

Én 20/L
Már szeretném elveszíteni, de nem azért mert most menő, vagy ciki, hanem mert szeretném végre, hogy ÚGY szeressenek...
35/46 anonim válasza:
Én 17/F
Igaz h fiu vagyok de nekem is fontos és csak azzal leszek eggyüüttt akit már meghóódítottam és tényleg szeretem:)
lehet kicsit másképp jár az eszem de ezvan^.^
36/46 anonim 

válasza:

Én is az vagyok, 64 éves Férfi.
37/46 anonim válasza:
Nem, de rohadtul nem érdekelne, ha igen.
20F
60 felett a legjobb érzés, és a legideálisabb is egyben.
38/46 anonim válasza:
Ide csak olyanok írnak akik még szüzek? Nem azért mert ciki, de ennyi szűz ember nincs a világon :)
Amúgy pedig: Nem
22/L
39/46 anonim 

válasza:

Miböl gondolod hogy nincs ennyi szüz a világon? Találkoztál mindenkivel?
40/46 anonim 

válasza:

megkérdezhetem, hogy miért vannak lepontozva azok akik 18évesen vagy afölött még szüzek? és akkor csodálkoztok mikor felteszik ide azt a kérdést, hogy "ciki, hogy 15-16 évesen még szűz vagyok?"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!