Ki szűz még közületek?
Figyelt kérdés
férfi/nő
és kort lécci
és mikor lenne ideális elveszíteni?
2009. nov. 21. 23:30
11/46 anonim válasza:
Én 22/F
5 évvel ezelőtt idális lett volna, mert akkor nem lennék lúzer, de az vok és az is maradok.:((
12/46 anonim válasza:
Én. 25/F
És akkor ideális, amikor úgy érzed, ezt nem lehet konkrétan megmondani, hogy na ekkor kéne.
14/46 anonim válasza:
Utcsó!
Nem csoda hogy még szűz vagy 13 évesen!
Amúgy én már nem!:)
15/46 anonim válasza:
én
18/L
mivel akikkel eddig lehetett volna csak a szexre mentek és nekem érzelmekre is szükségem van
16/46 anonim válasza:
én is szűz vagyok. még semmi kedvem a dologhoz. 20/L
17/46 anonim válasza:
én is
19/L
mert nem éreztem,hogy odatudnám adni is valakinek.Az eddigi barátaimnál nem éreztem.Még várom az igazit.
18/46 anonim válasza:
én még az vagyok :) 14,5/L bár volt egy két éves kapcsolatom,de nem szerettem volna még odaadni magam , ez miatt is lett vége.. de nem bánom, még ráérek, persze azt nem mondom, hogy még nem érdekel, csak na:)
19/46 anonim válasza:
Én.
32/f. Szégyen nem szégyen, ez van, nem vagyok vesztes.
20/46 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. nov. 22. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!