Ki szűz még közületek?
férfi/nő
és kort lécci
és mikor lenne ideális elveszíteni?
Én már nem ..
14 évesen vesztettem el.. de a fiúval nemrégen lett vége.( másfél éves kapcsolat)
16/L
15L
és még szüz vagyok..
mostan barátommal 3 honapja vagyunk együtt.
és csak olyan 16-17 évesen szeretném elvesziteni.mert szeretném ha nem csak azért lenne velem..és szeretném ha kicsit harcolna értem.és ha komoly a kapcsolat és mindne oké akor szeretném csak..
csak ezt tudom neked javasolni.
15/L
én is még szűzen :)
néha zavar néha meg tök jól elvagyok vele.
de csak komoly kapcsolat esetén szeretném magamat odaadni, még akkor is ha ezt nehéz néha kivárni :D
14/L
Azt hiszem, ebben a korban a legtöbbünk még szűz... :)
15 évesen zavar hogy szűz vagy? :D Nehogymá'!
Amúgy a 19-20 év fölötti férfiak miért tartják ezt szégyennek? Szerintem ez tök jó hog ynem mentek el valami prostihoz csak azért....amúgy a nők nagyrésze örül ha első lehet a férfinak...:) Nem ciki a szűzesség!
Hu ez kemény...19-20 32! éves palik basszus.. én nem értem hogy hol éltek. Bocs de sztem ez nagyon gáz. Egy fiú ha nem veszti el max 17-18 éves koráig ott sztem valami gubanc van.
De ez csak az én véleményem. :)
20f
13/L
meglepő módon ÉN IS!!!:D
viszont én 15+ bárikor elveszítenem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!