Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, Fiúk közületek ki...

Lányok, Fiúk közületek ki szűz még 18 évesen, és szerintetek miért?

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 08:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 22 évesen is az vagyok.De amikor lehetőségem lett volna rá,akkor 15-16 éves voltam és akkor korainak tartottam.Utána meg már nem voltak lányok a környezetemben,eljárni meg nem jártam sehova esténként.

Szakközépben inkább a tanulás foglalkoztatott,mert jobban aggasztott az,hogy esetleg munkanélküli,vagy valami senkiházi leszek,mint az,hogy szűz maradok.Lényegében ennyi.

Most meg kicsit szokatlan ez a csajozás téma,mert 6 évig olyan helyre jártam,ahol lányt nem igazán lehetett látni.Szóval kicsit hülyének érzem magam a női nemhez.

2013. aug. 12. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát én 16 évesen vesztettem el, de igazából, mostanra rájöttem, hogy nem is feküdnék le akárkivel. Haverok mindig mondják, hogy miért nem dugom meg, ha már megtehetném.. de én így nem akarom kihasználni őket, ha egyszer szeretem a társaságukat. Önbizalom hiányosoknak pedig javaslom, hogy inkább eleinte csak barátkozzatok a női nemmel, mint hogy már rögtön összeakarjatok jönni velük
2013. aug. 12. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Én pár hónapja, 18 évesen vesztettem el. Sokat buliztam, nem fért bele az életembe. Meg nem találtam olyat, aki igazán kellett.. Volt pár 1-3 hónapos kapcsolatom, de mindig azt éreztem, hogy rossz döntés lenne . Végül egy buliban vesztettem el egy szinte ismeretlen sráccal, sose gondoltam volna, de így jött ki. Mellesleg azóta a barátom, szóval nem bánom :) Amúgy én nem voltam visszahúzódó vagy csúnya vagy akármi.

18/L

2013. aug. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!