Lányok, Fiúk közületek ki szűz még 18 évesen, és szerintetek miért?
Én 22 évesen is az vagyok.De amikor lehetőségem lett volna rá,akkor 15-16 éves voltam és akkor korainak tartottam.Utána meg már nem voltak lányok a környezetemben,eljárni meg nem jártam sehova esténként.
Szakközépben inkább a tanulás foglalkoztatott,mert jobban aggasztott az,hogy esetleg munkanélküli,vagy valami senkiházi leszek,mint az,hogy szűz maradok.Lényegében ennyi.
Most meg kicsit szokatlan ez a csajozás téma,mert 6 évig olyan helyre jártam,ahol lányt nem igazán lehetett látni.Szóval kicsit hülyének érzem magam a női nemhez.
Én pár hónapja, 18 évesen vesztettem el. Sokat buliztam, nem fért bele az életembe. Meg nem találtam olyat, aki igazán kellett.. Volt pár 1-3 hónapos kapcsolatom, de mindig azt éreztem, hogy rossz döntés lenne . Végül egy buliban vesztettem el egy szinte ismeretlen sráccal, sose gondoltam volna, de így jött ki. Mellesleg azóta a barátom, szóval nem bánom :) Amúgy én nem voltam visszahúzódó vagy csúnya vagy akármi.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!