Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mások hogyan vélekednek a...

Mások hogyan vélekednek a tisztaság megtartásával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

a barátnőim nagy része már nem szűz, de én még az vagyok és emiatt lenéznek.. Nekem mindig is az volt az elvem hogy a házasságig megtartom a tisztaságom, mert ezt tanultam a szüleimtől. Szóval hogyan vélekedtek ezzel kapcsolatban?

15 lány

2013. aug. 21. 13:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hát a lepontozásból ítélve nem hinném.

2013. aug. 21. 22:43
 22/30 anonim ***** válasza:
A jó szex pedig nem feltétlen az összepasszolástól lesz olyan, amilyen, hanem a partnerségen, türelmen és a kölcsönös tiszteleten alapul főleg. Akinek az első szar és beleszarik rögtön és nem fordít időt és energiát arra, hogy jobb legyen, az ne szexeljen mert nem érett rá agyilag.
2013. aug. 21. 22:44
 23/30 anonim ***** válasza:
80%

20-as!

Ez nem érzelmi zsarolás.Egyszerűen felvilágosítottam arról hogy egy pasinak ez rossz érzés.Ha nem akar testi érintkezést akkor minek gyötörni egy pasit?

Nem nézem hülyének.Tudod hány házasság megy szét a rossz szex miatt? Tudod hány nőt ismerek akiknek a szülők bemagyarázták,hogy a szex rossz dolog és 30-40 évesen jöttek rá,hogy mit szalasztottak el?

Én csak leírtam a véleményem és szeretném megóvni ettől a kérdezőt.

A szavaimat meg kéretik nem kiforgatni.

2013. aug. 21. 22:48
 24/30 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok a szex fontosságával egy kapcsolatban, köszönöm, én magam is azt tartom, hogy aki az ágyban nem passzol, az az életben sem. De te arra buzdítod, hogy azért szexeljen, mert a pasijának kell. Ezt elutasítom. Mindenki azért szexeljen, mert ő maga akar szexelni valakivel, ne azért, mert a másiknak esetleg kellemetlen.

Egy nőnek is szar, ha kielégületlen, nem csak a pasiknak van ilyen kis speciális különlegessége, hogy ha áll a zászló, akkor durrantani is kell.

Kérdés az, milyen pasi az, aki olyanra kényszerítené a barátnőjét, amit az még nem akar, csak azért, hogy neki jó legyen? Hát nem túl szerető. De ez meg az én véleményem.

A szexben az a legjobb, hogy csak egy szabálya van: olyat kell csinálni, ami mind a két félnek kényelmes. Ha valaki a másikat beleerőlteti bármilyen szituációba, azzal ott már rég gáz van. Teljesen mindegy, hogy magáról a szexről, vagy a szexen belül egyéb dolgokról van-e szó.

2013. aug. 21. 22:55
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem erre buzdítom.Elnézést ha ez jött le belőle.

Csak felhívnám a figyelmét arra,hogy valamilyen szinten kitolás a sráccal hogy vele jár de nem is érintheti.Egyáltalán ezt milyen kapcsolatnak lehet nevezni?

Legalábbis nagyon remélem,hogy a pasija tudja ezt.Ugy e elmondtad neki kérdező?

2013. aug. 21. 23:06
 26/30 anonim ***** válasza:

De azt írta valahol, hogy nem is érintheti amúgy? Mert arra már nem emlékszem. Se csók, se kéz, se semmi? Mert az úgy mondjuk már kicsit fura nekem, de nem az én dolgom mondjuk.

gondolom nem úgy érti a kérdező, hogy "járnak" de 20 cm-en belül nem mennek egymáshoz. :D

2013. aug. 21. 23:10
 27/30 A kérdező kommentje:
ejha elég jo érveket hoztok fel, köszönöm segitségeiteket
2013. aug. 21. 23:13
 28/30 A kérdező kommentje:

25ös igen tudja

26os igen úgy értettem

2013. aug. 21. 23:19
 29/30 anonim válasza:
100%
Egyet értek veled és tisztellek a konzervatív felfogásod miatt. Csak nagyon válogasd meg, kivel jársz, beszéljétek meg előbb, hogy ugyanazon az állásponton vagytok-e.
2013. szept. 6. 12:55
 30/30 A kérdező kommentje:
:)
2013. szept. 6. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!