A tisztaság gyűrűt valahol rendelni kell? Vagy elég bemenni egy ékszerészhez és készíttetni egyet? Melyik valláshoz tartozik ez a ceremónia?
Figyelt kérdés
Nem kell lehurrogni,se bunkóskodni,ez egy egyszerő és normális kérdés...
Akinek nem tetszik,annak a véleménye nem érdekel,szóval inkább ne is írjon!
A magam döntése amit a sok idióta korombeli csinál...Gyerek,nemi betegségek tömkelege és az a sok hűtlenkedés...Én nem akarok ilyen nő lenni...
Ezt csak azoknak írtam ide,akik nem értik vagy nem akarják megérteni,hogy valaki képes meghozni egy ilyen döntést...
18/L
2010. júl. 19. 23:10
1/17 anonim válasza:
De minek ehhez gyűrű? Nem egy elhatározás?
2/17 anonim válasza:
25 éves vagyok, de még nem hallottam tisztaság gyűrűről.
Ez mit takar pontosan? Hogy néz ki?
3/17 anonim válasza:
ez hülyeség.. attól még megtcsalhat vki csak mert, tisztasággyűrűd van.. :)
4/17 anonim válasza:
Hallottammár erről a gyűrűről. Vmelyik énekesnőnek is ilyenje van, de nem jut eszembe a neve.
Amúgy tényleg, a gyűrű nélkül is tudsz "tiszta", teljesen normális lenni.
5/17 anonim válasza:
Nem annyira hülyeség. Látja, megkérdezi hogy ez mi, ő elmondja, akkor sztem a partner farka se az egekbe áll. A másik meg a nő is rájön, ha ép.
6/17 anonim válasza:
sokmindenről hallottam, de tisztaág gyűrűről még nem. Mégis mi az a tisztaság gyűrű?
7/17 A kérdező kommentje:
Mert kell valami,ami mindig az eszembe juttatja,hogy miért is hoztam meg ezt a döntést...Hülyén hangzik,de nekem szükségem van rá,hogy valami bizonyíték is legyen róla,de ezt én nem tudom jobban megfogalmazni...Szükségem van rá...
2010. júl. 19. 23:22
8/17 A kérdező kommentje:
Másnéven íréret gyűrű vagy erényövként is emlegetik...
2010. júl. 19. 23:23
9/17 A kérdező kommentje:
ígéret gyűrű
2010. júl. 19. 23:23
10/17 anonim válasza:
Ez esetben én ékszerésznél keresném, de passz. Nem vagyok nagyon otthon ékszer téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!