A tisztaság gyűrűt valahol rendelni kell? Vagy elég bemenni egy ékszerészhez és készíttetni egyet? Melyik valláshoz tartozik ez a ceremónia?
Nem kell lehurrogni,se bunkóskodni,ez egy egyszerő és normális kérdés...
Akinek nem tetszik,annak a véleménye nem érdekel,szóval inkább ne is írjon!
A magam döntése amit a sok idióta korombeli csinál...Gyerek,nemi betegségek tömkelege és az a sok hűtlenkedés...Én nem akarok ilyen nő lenni...
Ezt csak azoknak írtam ide,akik nem értik vagy nem akarják megérteni,hogy valaki képes meghozni egy ilyen döntést...
18/L
akkor ez valami szüzességtaró gyűrű?
akkor menj el egy ékszerészhet vagy ötvöshoz. beszéld meg vele a dolgot. gondolom akkor valami szöveget is akarsz belevésetni. beszéld meg vele, hogy mely gyűrűkbe lehet szöveget vésetni. ha röktön mutat akkor választasz, és odaadod a papírt amin az általad választot szöveg van. a betűtípust nem tudom hogy oldod meg.
L/18
túl sok South Parkot nézel te jány XDDD
amugy meg ahoz nem kell gyűrű.Elhatározás és kész.
Nem hiszem, hogy van külön ilyen fajta gyűrű. Szerintem is ékszerésszel beszélj, ha esetleg vésetni akarsz bele valami szöveget.
Tetszik az ötleted, szerintem van benne valami, amit írsz...
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!