Mások hogyan vélekednek a tisztaság megtartásával kapcsolatban?
a barátnőim nagy része már nem szűz, de én még az vagyok és emiatt lenéznek.. Nekem mindig is az volt az elvem hogy a házasságig megtartom a tisztaságom, mert ezt tanultam a szüleimtől. Szóval hogyan vélekedtek ezzel kapcsolatban?
15 lány
ez mind szép és jó remélem találni fogsz olyan fiút aki ezt elfogadja
20L
Szerintem majd az idő eldönti h kivel mit szeretnél csinálni, házasság előtt, vagy után.
Mesterségesen siettetned semmiképp se kell a dolgot, mint ahogy mesterségesen megakadályozni, ha megtörténne a dolog valakivel, akivel szeretitek egymást. Ne az osztálytársaid hőzöngése legyen a döntő ebben.
Az helyes,hogy még szűz vagy:)
De az viszont butaság,hogy házasságig meg akarod tartani.
Rengeteg problémát okozhat bármilyen szépen hangzik is.
Várj még pár évet,találj valaki olyat aki tényleg szeret és nyugodtan szeretkezz vele:)
Ja,meg mi az,hogy "tiszatság"?
A szex az emberi kapcsolatok alapvető része,alapvető szükséglet.
A tisztaságot itt max. erkölcsileg érthetjük,hogy valaki összefekszik-e mindenkivel vagy nem.
Elutasítom, és nevetségesnek tartom, hogy egy ember (jelen esetben, és társadalmilag főleg inkább nő) attól "tisztább" "ártatlanabb" vagy "szendébb" esetleg bármilyen szinten jobb, vagy értékesebb csak mert még nem szexelt.
Az első szex borzalmasan túlértékelt, főleg a lányok körében. Nem lesz az ember lánya tőle se magabiztosabb, se krvásabb, se harsányabb, se kacérabb se könnyűvérű.
Ha Neked ez a fontos, nem látok benne semmi problémát. mindenkinek joga van eldönteni, hogy mikor akar szexelni és kivel, és mint független ember, megérdemli, hogy ezért őt ne bírálják.
Számomra ez egyáltalán nem fontos, de mindenkinek a saját döntése, hogy mit kezd a testével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!