Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mások hogyan vélekednek a...

Mások hogyan vélekednek a tisztaság megtartásával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

a barátnőim nagy része már nem szűz, de én még az vagyok és emiatt lenéznek.. Nekem mindig is az volt az elvem hogy a házasságig megtartom a tisztaságom, mert ezt tanultam a szüleimtől. Szóval hogyan vélekedtek ezzel kapcsolatban?

15 lány

2013. aug. 21. 13:55
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

Azzal, hogy lenéznek ne foglalkozz, ha nem tetszik másoknak azzal se. Azt csinálsz amit akarsz, ne más nyomására változtass. (És amúgy ez még mindig jobb, mint 14-15 évesen már a harmadik kapcsolatodon túl lenni)

Szerintem ha találsz egy fiút, akit szeretsz, megbízol benne, és együtt vagyok már egy ideje, akkor nyugodtan lefeküdhetsz vele, nem kell várni a házasságig.

2013. aug. 21. 14:38
 12/30 A kérdező kommentje:
hát őszintén szolva nem ezeket a válszokat vártam de igyekszem majd átgondolni mondataitokat
2013. aug. 21. 19:07
 13/30 anonim ***** válasza:

Miért,milyen válaszokra számítottál?

Felesleges és torz ideák alapján megerőszakolod a saját emberi természeted és könnyen lehet,hogy előre zátonyra futtatod a számodra oly fontos házasságodat.

Ezért most meg kéne dicsérnünk? Nem fogunk asszisztálni ahhoz,hogy egy naiv fiatal lány hogyan rombolja a saját életét..

2013. aug. 21. 20:04
 14/30 Noydra ***** válasza:
Jajj már megint ez... Persze hogy nem ezt vártad. Én csak annyit mondok, hogy hülyeség, ha kíváncsi vagy rá bővebben, hogy miért, írj egy privátot és akkor kifejtem. Egyébként most nincs hozzá kedvem, írtam már le erre az oldalra feleslegesen eleget...
2013. aug. 21. 20:58
 15/30 A kérdező kommentje:
hát a kommentek szerint hivjam át a barátomat akit szeretek és b.s.assam meg magam , mert szeretjük egymást
2013. aug. 21. 21:49
 16/30 anonim ***** válasza:
56%

Làtom,meg vagy győződve az igazadról és szándékosan félremagyarázod a kommenteket.

Senki sem írta,hogy "b+szasd meg magad".Hol látod ezt?!

Egyszerűen arra szeretnénk rávilágítani,hogy ha van egy barátod akivel szeretitek és kívánjátok egymást akkor butaság olyan elvekhez ragaszkodni,hogy majd csak házasság után.

Van fogalmad róla,hogyha egy fiút felizgatnak és kielégítetlenül hagyjàk akkor az neki komoly fizikai fájdalmat okoz? Nem is érdekel,hogy ezzel kínzod a barátodat?

Nincsen olyan fiú aki 1-2 évnél többet vár egy lányra.Minek? Az nem kapcsolat,ha hozzá sem érhetsz a másikhoz.Gondolom te azért nem akarsz 20 évesen már házasodni.

Másrészt mi lesz veled? Neked nincsenek vágyaid?

Ja igen,házasság.Mi van ha a nászéjszakán derül ki,hogy nem passzoltok össze a férjeddel az ágyban? Ha kicsi neki,önző,hamar elmegy,eltérők az igényeitek akkor mi lesz? A szexuális gondok a legyakoribb válóok.

Remélem elolvasod a kommentet és kicsit elgondolkodsz ezeken a dolgokon.Sajnálom,de hiába hangzik szépen ez a dolog,a valóság sokkal bonyolultabb.

De a legvalószínűbb,hogy ahogy lassan lelkileg is megérsz rájössz,hogy mire gondoltunk itt.Nagy az esély hogy 20 évesen csak nevetni fogsz tudni a régi önmagadon.

2013. aug. 21. 22:08
 17/30 anonim válasza:
Ha vallási okai vannak viszont, akkor várj házasságig, ha úgy érzed helyesnek.
2013. aug. 21. 22:19
 18/30 A kérdező kommentje:
16os válaszló, nagyon tetszett a véleményed és nagyon köszönöm hogy segitettél.
2013. aug. 21. 22:37
 19/30 anonim ***** válasza:
53%
Véleményt kértél.. kukiság (csak mert sem @-cal, sem *-gal nem engedi leírni, hogy igazából mi a véleményem) az egész! Nem érdemes, inkább élj !
2013. aug. 21. 22:38
 20/30 anonim ***** válasza:

Állj! Nem! 16-os, NE azért szexeljen a pasijával, mert az a pasinak esetleg "kínzó", ha nem teszi. A srác is emberből van, nem egy állat, aki nem bír az ösztöneivel.

Azért szexeljen, mert akar önmaga miatt, nem azért, hogy a pasija ne haragudjon meg rá. Ez az egész "van fogalmad róla a pasidnak ez milyen nehéz" szarság csak érzelmi belezsarolás abba, hogy olyat csináljon, amit láthatólag nem akar.

Egyébként miért tenné tönkre az életét azért, mert nem szexel házasságig? Bakker, egy fiatal lányról van szó, és a kora miatt nem szabad hülyének nézni, és csak azért mert fiatal és nő azzal tukmálni, hogy "majd meggondolod magad" teljesen haszontalan és elfogadhatatlan. Utálom, hogy a "nagyok" minden tizenévest teljesen hülyének néznek.

Kérdező, én fejen simogatni nem foglak a döntésedért, mert ettől a szememben se jobb se rosszabb nem vagy, de tiszteletben tartom a döntésedet, és ha a párod normális, akkor ő is így tesz. Ha meg nem tud várni, akkor keressen magának olyan csajt, akivel tud szexelni. Ennyi. később idősebb korodra úgyis rájössz, hogy olyan párt kell keresni, akivel az értékrended és a céljaid is megegyeznek.

2013. aug. 21. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!