Srácok, ti hogyan reagálnátok ebben az esetben?
Elsőnek: Akár házasságig, de eljegyzésig mindenképp.
Másodiknak: Köszönöm, megnyugtatták, hogy nincs veszve meg az igaz szerelem. :)
Elsőnek: Akár házasságig, de eljegyzésig mindenképp.
Másodiknak: Köszönöm, megnyugtattál, hogy nincs veszve meg az igaz szerelem. :)
Az ki van zárva.
Az eljegyzés is lehet évek múlva is.
De max már másnap eljegyezném :) Azt annyi . Házasodni meg majd 10 év múlva házasodnánk :)
Látom a fiúknak nem tetszik ez a dolog.
Én is gonolkodtam már rajta.. hát...belegondolva van benne valami. De most énsem akarok egész életemben egyetlen egy pasival szexelni,mert ha elválunk akkor bánhatom az egészet. De viszont erőltetni nem kell. Majd ha nagyon fog kívánni akkor lefog veled. Én azért gondolkodtam rajta,mert ha lefeküdtem volna bármely volt pasimmal gáz lenne. Ami volt amiatt is el tudnám magam ásni. De a kérdésedre a válasz az hogy ha igazán szeretem megvárom ha nem szeretem és nem annyira fontos akkor a szex. De gondold meg,mert lehet hogy egy ilyen lányt nem találsz még egyet. Megcsalni biztos nem fog.
De hagy kérdezzem már meg hány évesek vagytok?
ja és ne hallgass az ilyen bunkókra, hogy már másnap elvennék, nem szép dolog csak amiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!