Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kezdem úgy érezni. Mit tegyek?...

Kezdem úgy érezni. Mit tegyek? 15/L

Figyelt kérdés
Tudom, egy újabb tini marha vagyok, akit mindennek nevezni fognak csak a kérdésemre nem fognak normálisan válaszolni. Nagyon egyszerű kérdésem van hozzátok és nagyjából én is tudom rá a választ. Egyre jobban érdekelnek a fiúk és vonzódom hozzájuk. Az agyammal irányítom magam egy ideig, hogy ne érdekeljenek, új suliba fogok menni(ahol több a lány, mint a fiú). Most már ott tartok, ez korábban is volt, hogy szexuálisan vonzódom hozzájuk. Akarom őket. Azt szeretném, hogy jobban velük legyen. De közben tudok ellenkezni és az összes fiút, aki eddig szívesen ismerkedett volna velem, elhajtottam, nem nagyon mutattam feléjük semmit. Közben, pedig ott lebeg a szemem előtt ez az érzés, hogy de jó lenne elveszteni a szüzességemet, meg de jó lenne egy olyan fiú barát, aki a lelkitársam. Apu és Anyu elváltak, azóta nézem Anyum szenvedését a pasikkal és semmi nem jön neki össze. Ebből nekem az jön le, hogy csak tényleg a nagyon összeillő pasival állnék össze. A kérdésem pedig az lenne, hogy mit tegyek, hogy ne kívánjam ennyire a fiúkat és, hogy azért tudjak normális fiúkkal ismerkedni.. Milyen tanácsotok van számomra? :)

2013. aug. 14. 13:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Ismerj meg!:)
2013. aug. 14. 15:29
 12/15 anonim válasza:
27%

"Milyen tanácsotok van számomra?"

1. Menj el az apádhoz!

2. Vetkőzz le előtte.

3. Nyalogasd a golyóit.

4. Kapd be neki tövig.

5. Hagyd, hogy feldugja neked és kiszippantsa a pinanedvedet. xD

2013. aug. 14. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Hogy majd egyszer találsz olyat akit igazán szeretni fogsz,még fiatal vagy ne azon agyalj mikor szexelsz először az amúgy is korai lenne.
2013. aug. 14. 20:17
 14/15 Hanariko ***** válasza:
40 évesen egy nő lehúzhatja a rolót? -.- na szép...
2013. aug. 14. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
maszti és kész.
2013. aug. 15. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!