Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kezdem úgy érezni. Mit tegyek?...

Kezdem úgy érezni. Mit tegyek? 15/L

Figyelt kérdés
Tudom, egy újabb tini marha vagyok, akit mindennek nevezni fognak csak a kérdésemre nem fognak normálisan válaszolni. Nagyon egyszerű kérdésem van hozzátok és nagyjából én is tudom rá a választ. Egyre jobban érdekelnek a fiúk és vonzódom hozzájuk. Az agyammal irányítom magam egy ideig, hogy ne érdekeljenek, új suliba fogok menni(ahol több a lány, mint a fiú). Most már ott tartok, ez korábban is volt, hogy szexuálisan vonzódom hozzájuk. Akarom őket. Azt szeretném, hogy jobban velük legyen. De közben tudok ellenkezni és az összes fiút, aki eddig szívesen ismerkedett volna velem, elhajtottam, nem nagyon mutattam feléjük semmit. Közben, pedig ott lebeg a szemem előtt ez az érzés, hogy de jó lenne elveszteni a szüzességemet, meg de jó lenne egy olyan fiú barát, aki a lelkitársam. Apu és Anyu elváltak, azóta nézem Anyum szenvedését a pasikkal és semmi nem jön neki össze. Ebből nekem az jön le, hogy csak tényleg a nagyon összeillő pasival állnék össze. A kérdésem pedig az lenne, hogy mit tegyek, hogy ne kívánjam ennyire a fiúkat és, hogy azért tudjak normális fiúkkal ismerkedni.. Milyen tanácsotok van számomra? :)

2013. aug. 14. 13:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem amíg nem találsz magadnak pasit addig masztizzál a többi a te dolgod hogy kivel állsz össze:)
2013. aug. 14. 13:50
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Ne add magad könnyen oda...... Ennyi, ne hogy már lefeküdj vele egy hét után :) 16f
2013. aug. 14. 13:51
 3/15 anonim ***** válasza:
57%

Ez a gondolatmenet több sebből is vérzik.

1) a párkapcsolat nem bűn és a szex sem

2) ne anyádból indulj ki, te még nem öregedtél ki, mint ő

3) garancia semmire sincs, azzal feküdj le, akit megszeretsz 2-3 hónap alatt

2013. aug. 14. 13:52
 4/15 Hanariko ***** válasza:
77%

Tisztára olyan aggodalommal írtad le a fiúk iránti vonzódásodat, mintha te is fiú lennél (vagyis meleg)

ebben semmi rossz nincs, nem vagy tini marha, ez természetes. Am, ha minden fiút elhajtasz, honnan tudod kivel illenél össze? A szüzességed viszont tényleg nagyon gondold meg, hogy kivel, mikor, de ismerkedni attól még lehet, suli mellett is.

2013. aug. 14. 13:55
 5/15 Tyler913 ***** válasza:
100%

Rossz taktikát követsz. Minél jobban elnyomod a természetes szexuális vágyadat,minél inkább tagadod,annál nehezebb lesz kezelni,és amikor kitör,talán olyan tettekre sarkall majd,amiket utólag megbánsz.

Egyáltalán nem bűn,hogy érdekelnek a fiúk,ez teljesen természetes. Nyugodtan ismerkedj,ha tetszik valaki és elhív randira,menj csak el. Ez nem jelenti azt,hogy egyből irány az ágy.

Szerintem a Te korodban még egy ismerkedős időszak lenne a természetes,max kézenfogva séta,csók,ölelés. Ez simán mehet. A szex ráér később.

2013. aug. 14. 13:56
 6/15 Hanariko ***** válasza:
100%

azért egy anyát (legyen mondjuk 40 éves) ne nevezzünk már kiöregedettnek. ilyen korban is meg lehet találni a szerelmet, lehet hogy nehezebb, de nem lehetetlen.

persze kérdező, tényleg ne ebből indulj kim hogy anyudnak nem jön össze.

és sztm 2-3 hónapnál több kell az elsőhöz, de ez csak az én véleményem.

2013. aug. 14. 13:57
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
40 évesen egy nő már lehúzhatja a rólót
2013. aug. 14. 13:59
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen normális! masztizz és nem fogod így érezni :) 16/F
2013. aug. 14. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Bezzeg amint megismerkednél velem,szerelmes lennél :)
2013. aug. 14. 14:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Majd megfogadok azért egy-két tanácsot. :D
2013. aug. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!